BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer TS-G1731I

Pioneer TS-G1731I
Pioneer TS-G1731I Pioneer TS-G1731I Pioneer TS-G1731I
Termékkód: TS-G1731I

17 cm-es, dupla tölcséres hangszórók (230W).
TS-G1731I 

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 8 690 Ft ÁFA nélkül: 6 843 Ft
Szállítási költség: 1 500 Ft
(30.000 Ft-tól ingyenes)

Értékeld elsőként!

A jobb hangzású hangszórókért.

 

Fedezd fel a megújított G-sorozatot! A továbbfejlesztett, G-sorozatú hangszórók kifejezetten prémium és erőteljes hangzásra lettek kifejlesztve - a legjobb ár-érték aránnyal. Szilárd kialakításuk többszegecses mintához is kiváló, ezért a G-sorozatú hangszórókat kifejezetten egyszerű beszerelni az autóba. Hála a megnövelt teljesítménykezelésnek és nagy részletességű kialakításuknak ezek a hangszórók mély, ütős basszust és természetes magas hangokat állítanak elő - még magas hangerőn is.

 

TS-G1731i

Javítsd fel az autód hangzását okos és megfizethető módon a TS-G1731i hangszóróval! Ez a 17 cm-es, dupla tölcséres hangszóró az alábbiakkal lát el:

 



Erőteljes hangzás

Hála a feljavított hangtekercs kerületi ellenállásának ez az autós hangszóró erősebb hangzást biztosít, mint valaha! A TS-G1731i akár 40 watt névleges zenei teljesítményre képes, 230 watt csúcs-terhelhetőséggel.

 



Minőségi kivitel

Extrémen masszív, de könnyű tervezésükkel ezek a G-sorozatú hangszórók nem csak jól szólnak, de ugyanolyan csinosak is. Továbbá, most már egyszerűbben beépíthetők még több autóba. És a sűrű hálója garantálja a pormentességet is.

 



Nagy érzékenységű teljesítmény

A legtöbb hangszóró torzítani kezd, ha túl nagy hangerőt eresztesz rá. A G-szériájú hangszórók nagy érzékenységűek, valódi HiFi hangzást és megbízható teljesítményt nyújtanak még alacsony bemeneti jelszintnél is.

 

További adatok / Pioneer TS-G1731I

Márka Pioneer
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás