Hírek

Waze a világ legnagyobb közösségi forgalmi és navigációs applikációja. Vezetők valós idejű forgalmi információkat osztanak meg, hogy időt, benzint takaríthass meg és gyorsabban menjen az utazás.

bővebben

A Pioneer Advanced Remote Control (Pioneer ARC) applikáció távirányítóvá alakítja iPhone vagy Android okostelefonod, mellyel maximalizálhatod a kompatibilis MVH, DEH és FH autós sztereó rendszer potenciálját.

bővebben

Helytakarékos, erősítővel felszerelt mélynyomó integrált DIGITAL BASS CONTROL-lal.

bővebben

A BaSys Kft. 2006-tól kezdve folyamatosan képviseli magát a Pioneer autó Hi-Fi, Pioneer Dj és Pioneer PRO Audio termékekkel az AMTS-en. Demo autóinkban minden évben az aktuális autó Hi-fi újdonságok láthatók.

bővebben

A kompakt, vezeték nélküli hangsugárzó azok számára készült, akik szeretik a kedvenc zenéket, minden körülmények között, igényesen megszólaltatni…

bővebben

A vezeték nélküli eszköz, igazi sport fülhallgató, aminek tervezése során a kiváló hangminőség mellett, elsődleges szempont volt, hogy minden körülmények között tökéletesen illeszkedjen a fülbe…

bővebben

A life style hangrendszerek korát éljük, miközben a Pioneer a napjainkban oly divatos vezeték nélküli hangátviteli technikát egy nagyon szép kivitelű és több darabban bővíthető multiroom hangrendszerben prezentálta.

bővebben

A vadonatúj 9.2 csatornás SC-LX701 erősítő belépést jelent a Pioneer nagyméretű, prémium kategóriás konstrukcióinak világába. Kiderítjük hogyan teljesít a gyakorlatban a japán audio- és video specialista három jelenlegi zászlóshajójának legkisebbike.

bővebben

A hangsugárzó egyaránt használható PA-ként is és magas minőségű zenei anyagok visszaadására is.

bővebben

Ezek a rendkívűl kényelmes fülhallgatók a legmagasabb minőségű hangot közvetítík számunkra. Ha egy olyan szót kellene választanom, amely Beyerdynamic Amiron HOME fejhallgatójára a legjobban jellemző,  akkor ez a "kényelmes" lenne. De a jó tesztek általában hosszabbak, és jobban kifejtik egy fejhallgató jó tulajdonságait. Az Amiron pedig nagyon jó füles, úgyhogy érdemes beszélni róla, ráadásul a forgalmazó BaSys kft.-től, a tökéletes hang élvezetéhez egy Beyerdynamic A20 –as fejhallgató erősítőt is kaptunk, úgyhogy legnagyobb örömünkre minden készen áll a tökéletes teszt elvégzéséhez.

bővebben