0
cikk
 

A hangsugárzó egyaránt használható PA-ként is és magas minőségű zenei anyagok visszaadására is.

view more»

Ezek a rendkívűl kényelmes fülhallgatók a legmagasabb minőségű hangot közvetítík számunkra. Ha egy olyan szót kellene választanom, amely Beyerdynamic Amiron HOME fejhallgatójára a legjobban jellemző,  akkor ez a "kényelmes" lenne. De a jó tesztek általában hosszabbak, és jobban kifejtik egy fejhallgató jó tulajdonságait. Az Amiron pedig nagyon jó füles, úgyhogy érdemes beszélni róla, ráadásul a forgalmazó Basys kft.-től, a tökéletes hang élvezetéhez egy Beyerdynamic A20 –as fejhallgató erősítőt is kaptunk, úgyhogy legnagyobb örömünkre minden készen áll a tökéletes teszt elvégzéséhez.

view more»

A vadonatúj 9.2 csatornás SC-LX701 erősítő belépést jelent a Pioneer nagyméretű, prémium kategóriás konstrukcióinak világába. Kiderítjük hogyan teljesít a gyakorlatban a japán audio- és video specialista három jelenlegi zászlóshajójának legkisebbike.

view more»

A life style hangrendszerek korát éljük, miközben a Pioneer a napjainkban oly divatos vezeték nélküli hangátviteli technikát egy nagyon szép kivitelű és több darabban bővíthető multiroom hangrendszerben prezentálta.

view more»

MIT TUD A BOSE-HANGRENDSZERE?

A vezető fejtámlájában lévő két hangszóró teremti meg a térhatást.

view more»

Köszönjük érdeklődését a Budapest Marriott szállóban megrendezésre kerülő, immár 18. AV Trend & Hi-Fi Show iránt.

view more»

Szeretettel meghívunk a 2017. október 6-8. között megrendezésre kerülő
XII. Budapest Music Expo kiállításon a BaSys Kft. standjára egy baráti beszélgetésre.

view more»

Az év elején érkeztek a hírek erről a fura kis analóg szintiről, és ilyen hisszük-is-nem-is hangulatban nézegette mindenki. Pedig a Pioneer DJ részlege már tavaly feliratkozott a hangszergyártók közé: DJ-knek épített samplerük, a Toraiz SP-16 - akkor még nem tudtuk - széles sugárutat nyitott a cégnél a kreatív DJ-k kiszolgálása irányába.

view more»

A következő időszakban visszatérünk a hosszabb írásos tesztek műfajához, annyi érdekes gép érkezik ugyanis hónapról hónapra, hogy érdemes és izgalmas kicsit mélyebbre ásni beléjük. Új korszakunk első áldozata a Behringer első analóg szintije, a DeepMind 12, amely egy évvel ezelőtti bejelentésekor alaposan felforgatott mindent.

view more»

rekordbox dvs-képes kétcsatornás keverő a legújabb funkciókkal és beépített hangkártyával

view more»