0
cikk
 

Az év elején érkeztek a hírek erről a fura kis analóg szintiről, és ilyen hisszük-is-nem-is hangulatban nézegette mindenki. Pedig a Pioneer DJ részlege már tavaly feliratkozott a hangszergyártók közé: DJ-knek épített samplerük, a Toraiz SP-16 - akkor még nem tudtuk - széles sugárutat nyitott a cégnél a kreatív DJ-k kiszolgálása irányába.

view more»

A következő időszakban visszatérünk a hosszabb írásos tesztek műfajához, annyi érdekes gép érkezik ugyanis hónapról hónapra, hogy érdemes és izgalmas kicsit mélyebbre ásni beléjük. Új korszakunk első áldozata a Behringer első analóg szintije, a DeepMind 12, amely egy évvel ezelőtti bejelentésekor alaposan felforgatott mindent.

view more»

rekordbox dvs-képes kétcsatornás keverő a legújabb funkciókkal és beépített hangkártyával

view more»

Analóg monofonikus szintetizátor stúdiófelvételhez és élő előadáshoz

view more»

Budapest Music Expo  | 2016.

Budapest Music Expo

view more»

DJM-450 driver Windows-hoz and Mac OS-hez

view more»

Szeptemberben érkezik a Pioneer egyik újdonsága: az XDJ-1000MK2.

view more»

A középkategóriába készülő, 4K kompatibilis 5.2 csatornás házimozi-erősítő. A régi szóval: „házimozi rádióerősítő”, ami persze még igaz is a rádióvevője miatt, de az új jövevény szolgáltatások terén korábbi őseitől messze elhúzott.

view more»

A Pioneer ismét újdonsággal jelentkezik: ez a PLX-500.

view more»

Új DeltaQ hangszórókat jelentett be a Bose Professional. Az idén ősszel bemutatásra kerülő új Bose ShowMatch™ DeltaQ™ speciális hangszórófüzér széleskörűen használható mind fix telepítésre, mind mobil installációkra.

view more»