BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

beyerdynamic Space Max konferencia kihangosító, Charcoal

beyerdynamic Space Max konferencia kihangosító, Charcoal
beyerdynamic Space Max konferencia kihangosító, Charcoal beyerdynamic Space Max konferencia kihangosító, Charcoal beyerdynamic Space Max konferencia kihangosító, Charcoal
Termékkód: BD 728756

Bluetooth® kihangosító zenelejátszáshoz és konferenciahívásokhoz, charcoal színben.

A termék részletei

külső raktáron, 5-8 munkanapon belül szállításra kész

ÁFA-val 159 900 Ft ÁFA nélkül: 125 906 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A HIBRID ELŐADÓ - Beyerdynamic SPACE Max

Kompromisszumok nélküli teljesítmény és megbízhatóság: A beyerdynamic SPACE MAX kihangosító a kiváló beszédérthetőséget és a kiváló hangminőséget egyesíti a beszédreprodukciós, a multimédiás és a zenei funkciókban. Legyen szó egy nagy tárgyalóteremben, társalgóban vagy egyéni irodában – a beyerdynamic SPACE MAX tökéletes plug-and-play megoldás a hibrid munkához.

Maximális hangminőség


Kiváló minőségű hangszórórendszerével a beyerdynamic SPACE MAX a maximumot nyújtja a hangzásban – tökéletes beszédreprodukcióhoz, médiához és zenéhez. A többfunkciós hangszóró egymástól függetlenül vált a Voice Mode között az érthető beszédvisszaadás és a Music Mode között az élénk zenelejátszás érdekében.


360° Smart Mic technológia

Az integrált 360°-os SMART MIC TECHNOLOGY maximális mozgásszabadságot biztosít telefonhívásokhoz vagy akár hat résztvevős nagy megbeszélésekhez (Conference Cascade módban 12 főig). A sugárformáló technológiának és a korszerű jelfeldolgozásnak köszönhetően a négy MEMS mikrofonos mikrofonrendszer automatikusan felismeri, hogy a bejövő hang hang-e vagy zaj. A nem kívánt visszhang, visszhangok és visszacsatolás azonnal elnyomódik. A beyerdynamic SPACE MAX új mércét állít fel a visszhangszűrő technológia terén. A lehető legjobb beszélgetési minőség biztosítása érdekében a beyerdynamic SPACE MAX automatikusan beállítja az összes hang hangerejét. A Full-Duplex lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy egyszerre beszéljenek és hallják őket – megszakítás nélkül.


Díjnyertes design

A beyerdynamic SPACE MAX-ot az aktuális dizájn trendek ihlették, és igazi látványt nyújt – mind az irodákban, mind a tárgyalóteremben. Nem csoda, hogy a beyerdynamic SPACE MAX a neves Red Dot-díjat is elnyerte a kiemelkedő dizájnért. A háttérvilágítású LED-panel intuitív, egyszerű használatot és hozzáférést biztosít az összes fontos funkcióhoz hívások vagy zenelejátszás közben. Az IP64-es tanúsítvány a por és a fröccsenés okozta károk ellen is véd.

Minden találkozás mestere


Nem hagy kívánnivalót maga után: a beyerdynamic SPACE MAX minden követelménynek megfelel a sikeres hibrid találkozókhoz. Egy értekezlet másodperceken belül elkezdődhet. A kihangosító nagy megbeszélések lebonyolítására is alkalmas, mivel két készülék párosítható az opcionális Cascade Cable SPACE MAX kábellel. Az Üzleti mód biztosítja, hogy a nem kívánt közeli Bluetooth® eszközök ne csatlakozzanak – így a bizalmas adatok gond nélkül cserélhetők. Az integrált Kensington zárral a beyerdynamic SPACE MAX nyilvános tárgyalótermekben is rögzíthető.

Széleskörű platform kompatibilitás


Az összes elterjedt kommunikációs platformmal, mint például a Microsoft Teams® és a Zoom kompatibilitása révén telefonhívások, virtuális értekezletek vagy hibrid szemináriumok gyorsan és egyszerűen indíthatók. A beyerdynamic SPACE MAX hivatalosan Zoom tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis a Microsoft Teams® rendszerrel.

Gyors és okos csatlakozás


A Plug-and-Play funkciónak köszönhetően a beyerdynamic SPACE MAX másodpercek alatt csatlakoztatható laptophoz, okostelefonhoz vagy táblagéphez USB-n vagy Bluetooth®-on keresztül. A párosítás még gyorsabb az Android-eszközök felhasználói számára a Google Fast Pair funkciónak köszönhetően. A mellékelt USB-kábellel és az USB-C–USB-A adapterrel minden vonatkozó csatlakozási típusra felkészült. Az opcionális USB WL-adapter kiterjesztett kompatibilitást biztosít a kihangosító és a kommunikációs alkalmazások között.

Több energia a mindennapi munkában


A beyerdynamic SPACE MAX fejlesztése során olyan kihangosító létrehozását tűzte ki maga elé, amely mindenkor maximális rugalmasságot kínál. A legalább 25 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően az állandó töltés és az akkumulátor töltöttségi szintje miatti aggódás a múlté. Ha a dolgoknak gyorsan kell menniük, a beyerdynamic SPACE MAX Power Delivery gyorstöltő funkcióval rendelkezik, így az eszköz pillanatok alatt újra használatra kész. Ha saját okostelefonod vagy táblagéped akkumulátorszintje alacsony, használja a beyerdynamic SPACE MAX-ot powerbankként.

A firmware-frissítések egyszerűvé váltak


A folyamatos firmware-frissítéseknek köszönhetően termékeink továbbra is a legmodernebbek maradnak. Függetlenül attól, hogy milyen platformot használ Mac vagy Windows, az Update Hub kompatibilis lesz. Egyszerűen töltsd le az Update Hub-ot a megfelelő operációs rendszerhez, kövesd az utasításokat, és élvezd az új funkciók előnyeit!

Hosszútávú társ


Hagyományos gyártóként rendkívül fontosnak tartják, hogy kiváló minőségű anyagokat és cserélhető alkatrészeket használjunk. Még a beyerdynamic SPACE MAX esetében is szükség esetén cserélhetők olyan alkatrészek, mint a kábelek, a működtető alkatrészek vagy az akkumulátor.

További adatok / beyerdynamic Space Max konferencia kihangosító, Charcoal

Márka beyerdynamic professional
Konferencia techn. típ. kihangosító
Jelátvitel kábeles rendszer, kábel nélküli rendszer
Csatlakozás Bluetooth, USB, USB-C
  • Kihangosító telefonhívásokhoz és értekezletekhez audio- és videohívási alkalmazásokkal, például Microsoft Teams® vagy Zoom (minősített)
  • Kihangosító megoldás közepes és nagy tárgyalótermekben, konferenciatermekben és egyéni irodákban
  • Könnyű csatlakozás Bluetooth®-on, USB-n vagy USB WL adapteren keresztül
  • Modern, felhasználóbarát kialakítás, IP64 tanúsítvánnyal a por és a fröccsenő víz elleni védelem érdekében
  • 25 órás akkumulátor-üzemidő (hang módban) integrált Power Delivery gyorstöltési funkcióval és powerbank móddal
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Hasonló termékek
beyerdynamic SPACE Charcoal konferencia kihangosító és mikrofon

beyerdynamic SPACE Charcoal konferencia kihangosító és mikrofon

ÁFA-val 79 900 Ft ÁFA nélkül: 62 913 Ft
Hasonló termékek
beyerdynamic SPACE Charcoal konferencia kihangosító és mikrofon

beyerdynamic SPACE Charcoal konferencia kihangosító és mikrofon

ÁFA-val 79 900 Ft ÁFA nélkül: 62 913 Ft

Termékösszehasonlítás