0
cikk
 

Neutrik BST-BNC-2

Színes kábelcsizmák rearTWIST BNC kábelcsatlakozókhoz

A termék részletei » Összehasonlít »

Extrémen ergonomikus kábelcsatlakozó, Tol-és-Húz zármechanizmussal, nagysűrűségű vagy gyors összeszereléseknél, mint a patchbay, és a lokációs rendszerek. A csatlakozó egy határozott, egyenes mozdulattal csatlakoztatható, és egy egyenes irányú húzással eltávolítható. Összeszerelése egyszerű, és a középső tű krimpelhető, vagy forrasztható (bármelyik Neutrik BNC krimp kapoccsal, kivéve a Z-t. A kábelt a helyére rögzíti egy kábelrögzítő kampó, ami a Neutrik tokmányrendszerű elvét követi (nem krimpelt), ami audióban közkedvelt.

A csatlakozó érintkezőki különféle kábelméretre vannak optimalizálva. A népszerű kábelekhez valóból mindig van raktáron, de speciális igények esetén keressék fel ügyfélszolgálatunkat!

Színkódolt kábelcsizmák külön kaphatók, amivel megjelölhetők a csatlakozók.

Szükséges kiegészítők: Egy csavarkulcsot is tartalmazó kábelkészítő készlet szükséges a Tol-és-Húz csatlakozókhoz.

Egy széria csúcsminőségű BNC csatlakozó, amik kiváló elektromos, mechanikus, és összeszerelési tulajdonságokkal rendelkeznek a precíziós gyártás miatt 75 ohm ellenállásúak, kiváló jeltartásúak még 5.4GHz frekvencián is, ezért alkalmasak 3Gb/s HD-SDI 1080p, SD-SDI és analóg videóra. A kompakt variációja a BNC tradicionális teker-és-zár csatlakozójának. A csatlakoztatás egy határozott, teljes kábeles tekeréssel végezhető el, nem kell egy kis recézett csavart tekergetni mellette. Az integrált kábel tehermentesítő csizma szélesebb fogást biztosít ezért is ideális sűrűbb beépítéseknél használni, ahol nehezebb a fejet betuszkolni. A beépített fekete kábelcsizma minden csatlakozóhoz jár, tehermentesítővel. Kiegészítő színes csizmák, amivel jelölhetőek a kábelek - külön rendelhetők, és összeszereléskor felhasználhatók.

A BST-BNC kábelcsizmák NBNC típusú csatlakozókkal használhatók, míg a BST-BLC csizmák az NBLC típusú csatlakozókhoz. Egy gumisapka kábelcsatoló hurokkal szintén kapható.

Mind a központi tű, és a külső keret (fonat) Neutrik krimpelő és öntőkészlettel készült. Krimpelők és öntőformák külön rendelhetők (Csak UK). A csatlakozóméret és a hozzá tartozó krimp együttesen használandó. A népszerű kábelekhez valóból mindig van raktáron, de speciális igények esetén keressék fel ügyfélszolgálatunkat!

Szükséges kiegészítők: Egy csavarkulcsot is tartalmazó kábelkészítő készlet szükséges a Tol-és-Húz csatlakozókhoz.

Opcionális kiegészítők: Színkódolt kábel tehermentesítő csizmák.

További adatok / Neutrik BST-BNC-2

Márka Neutrik
Csatlakozó típus BNC
Felhasználási terület video
Termék státusz aktuális termék
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár

Only registered users can write reviews. Please, log in or register