0
cikk
 

Behringer XENYX UFX1204

Prémium ,12 bemenetes, 4 buszos keverő, 16x4 USB/FireWire interfésszel, 16 sávos USB felvevő, XENYX mikrofon előerősítő és kompresszor, Brit EQ és Multi-FX Processzor.

A termék részletei » Összehasonlít »

Egy csillagászati szolgáltatás csomagot kapsz, amely magában foglalja a prémium minőségű XENYX mikrofon előerősítőt, az "egygombos" kompresszort, Brit EQ-t ÉS egy 24 bites FX-et. A BEHRINGER UFX sorozatú keverők a legjobb hangzású kompakt keverők, amit valaha hallottál. Ezek fényévekkel járnak túl az átlagos keverőn, hála a beépített, 16 x 4 USB/FireWire interfésznek és a 16 sávos USB-felvevőnek. Képzeld el, hogy képes felvenni a következő élő koncertet közvetlenül USB-meghajtóra vagy a PC/Mac számítógépedre. Az UFX átviteli szekció akár távvezérlőként is funkcionálhat a számítógép-alapú DAW-nál.

 

Hihetetlenül sokoldalú

Bemenettől a kimenetig a BEHRINGER UFX sorozatú keverők mind a funkcionalitásról, könnyű használatról szólnak. A monó csatornákon kiváló XENYX mikrofon előerősítőkkel, amiket világszerte dicsérnek a hangmérnökök. A monó csatornák elfogadnak szimmetrikus XLR és 6.3 mm-es TRS csatlakozót is, ahogyan aszimmetrikus 6.3 mm-es TS csatlakozásokat. Egy Line/Hi-Z kapcsoló is van az 1 & 2 csatornán, így beköthetsz akusztikus, elektromos és basszus gitárt külső DI box használata nélkül.

 

Beépített 16 zenesávú felvevő

Az UFX sorozattal könnyedén felveheted az élő fellépéseket, vagy otthoni stúdiózást. Csak csatlakoztass a hátába egy USB drive-ot, nyomd mega felvétel gombot és hátra is dőlhetsz. Otthon MIDI-ként vezérelve irányíthatod a számítógépedről a keverődet.

 

Brit EQ

Az 1960-as ’70-es évek Brit konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását – nélkülük a Brit Invázió meg sem történhetett volna. Azok a legendás keverőpultok hamarosan a mérnökök irigységének tárgyává lettek és ezeket gyártották az egész világon. A csatorna EQ a XENYX keverőn ugyanazon az áramkörön alapszik, hogy telíthesd a jeleket melegséggel és hihetetlenül részletes zenei karakterrel. Még ha bőkezűen alkalmazod, ezek az EQ-k akkor is bemutatják az édes feledést és remek hangminőséget.

 

A monó csatornák is kihasználják a muzikális, Brit hangzású EQ-t, a fél-parametrikus Mid vezérlőt, amivel kikeresheted a középső sávot és levághatod vagy erősítheted 15dB-lel. A csatorna EQ-t kiegészítettük egy 3 sávos verzióval. Mindkét modell tartalmaz külön kapcsolható, valódi +48 V fantomáramot minden monó csatornán, így a legjobb stúdiómikrofonokat is használhatod - ilyet ebben a kategóriában nem láttál!

A sztereó csatornák támogatják a szimmetrikus és aszimmetrikus 6.3 mm-es Line csatlakozásokat, amihez a 4 sávos, Brit EQ társul a hangvezérlésért. Minden csatornán 4 Aux Send, kapcsolható Pre/Post FireWire Send.

 

Mi az a kompresszor?

Kérdezd meg a hivatásos hangmérnököket, hogy mi a kedvenc külső feldolgozó módszerük és nagy részük ugyanazt fogja mondani – dinamikus sűrítés. Mi a sűrítés? Örülünk, hogy megkérdezted. A sűrítés tulajdonképpen meghatározza a jel dinamikatartományát, leveszi a hangos hangok szintjét és feltolja a lágyabb hangokat, hogy szónikus egyensúlyt alakítson ki. De a sűrítés használata finom művészet, amit sok kezdő hangtechnikusnak, de még a középhaladóknak is nagy nehézséget jelent elsajátítatni. A mi „egygombos“ tömörítőnk elérhető az összes monó csatornán és könnyen kezelhető, még belépőszintű felhasználóknak is. Ezzel az egy gombbal könnyen tekerheted a tökéletes mennyiségű sűrítést hangszerekhez és énekhanghoz, ezzel erőteljes, ütős, tiszta mixeket létrehozva. Ebben az eszközkategóriában ez ritka tulajdonság – de általános az összes XENYX Q Sorozatú USB keverőnél.

 

FX és funkcionalitás

Egy csúcsminőségű sztereó FX Processzort tettünk a gépbe 16 szerkeszthető beállítással, ami tartalmaz reverb, chorus, flanger, delay, phaser, multieffektet és Tap funkciót a legjobb élő fellépés kiemelésért. És mivel nem hallhatsz elég jó hírt, nem egy, hanem kettő effektmotort építettünk bele! Ez egészíti ki a Talkback szekciót, monó csatornaillesztőket, az akár négy Aux visszatérőt; rengeteg kimeneti opciót; plusz ingyenes szoftver letöltési lehetőséget.

 

Komponálj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A Traktion a világ egyik leggyorsabb és legegyszerűbb digitális audió munkaállomása (DAW) komponáláshoz, felvételhez, szerkesztéshez, keveréshez és megosztáshoz. Egy képernyős interfésze elegánsan egyszerű és minden profi DAW dolgot tartalmaz: dinamikus automatizálás, korlátlan sávok, MIDI felvétel és VST-AU beépülők. Egy teljes stúdió tudása! Ha regisztrálod a terméked a behringer.com-on, egy Traktion 4 letöltő kuponnal köszönjük meg neked! A Traktion-ről bővebben a http://www.tracktion.com/support/videos oldalon.

 

Biztonságban vagy!

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb vásárlói elégedettséget érjük el. Termékeink a saját gyárunkban készülnek, a legmodernebb tesztelő laborokban ellenőrizve a minőséget. Ennek eredményeképpen nekünk van a szakmában a legkisebb termék meghibásodási arányunk, ezért is adunk büszkén három év garanciát!

További adatok / Behringer XENYX UFX1204

Márka Behringer
Keverő típus kis keverő
Csatornák 11 - 16
Teljesítmény Nem
Bemeneti csatl. jack asszimetrikus, RCA - cinch, USB, fantom
Kimeneti csatlakozó szimmetrikus XLR, aszimmetrikus jack, USB, fejhallgató, monitor, RCA - cinch
Effektek flanger, hangmagasság, késleltető, kompresszor, multi effektek, reverb
Hangszínszabályzó analóg, 3 csatorna
Speciális funkciók USB felvevő
Tartozék a csomagban szoftver

Funkciók

 • Prémium, ultra-alacsony zajszintű, nagy mozgásterű analóg keverő integrált 24 Bit/96 kHz USB/FireWire interfésszel és 16 sávos USB felvevővel.
 • Beépített, 16x4 interfész csatlakozik közvetlenül a PC-dre. Támogatja a Mac-et és Windowst.
 • Integrált, 16 sávos USB felvevővel azonnal rögzíthetsz stúdió vagy élő szetteket.
 • 4 hipermodern XENYX mikrofon előerősítő, ami a különálló butik-előerősítőkhöz hasonlítható, individuális fantomáram kapcsolókkal.
 • 4 stúdióminőségű kompresszor, szuperegyszerű, "egygombos" használattal és vezérlő LED, professzionális vokál és hangszeres hanghoz.
 • Neo-klasszikus, Brit, 3 sávos EQ két, fél-parametrikus középsávval a meleg zenei hangzásért.
 • Kettős, stúdióminőségű sztereó FX processzor 16 olyan szerkeszthető effekttel, mint: reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter, multi-effektek, Tap funkció és elmenthető felhasználói beállítások.
 • Megvilágított MIDI átviteli szekció, amivel táv vezérelheted a DAW/Sequencer-ed a számítógépeden.
 • 2 HI-Z bemenet gitárok közvetlen bekötéséhez, 8 csatornaillesztő és szimmetrikus fő mix-kimenet 6.3 mm-es TRS és XLR csatlakozókon keresztül.
 • 4 Aux küldés csatornánként - minden pre/post féder kapcsolható, 4 sztereó Aux visszatérés és külön CD/Tape bemenet.
 • Solo-In-Place, PFL/AFL funkcióval, plusz teljes értékű talkback szekció.
 • Átfogó Monitor szekció külön szint vezérlőkkel a hangszóró és fejhallgató kimeneten.
 • „Föld Bolygó“ kapcsolóüzemű tápegység a maximális rugalmasságért (100 – 240 V~), hangmentes működés.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által kigondolva és megtervezve.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár
Hangszerdiszkont
Hangszerdiszkont
9023 Győr
9023 Bartók Béla út 1.
raktáron, központi raktárról szállítható 990 Ft
Tájékoztató jellegű
145 500 Ft

Only registered users can write reviews. Please, log in or register