Termékkategóriák

Stompbox

tc helicon VoiceTone X1
TC Helicon Switch-6
tc helicon Harmony Singer
Tovább a kategória oldalra

Ének/Gitár/Multi effekt

TC Helicon PERFORM-VG
tc helicon VoiceLive Touch
tc helicon Play Electric
Tovább a kategória oldalra

Mikrofon

tc helicon MP-76
tc helicon MP-75
Tovább a kategória oldalra

Pro Audio tartozék

tc helicon Gigbag VoiceLive 2 + 3
tc helicon The Ultimate Guide to Singing
tc helicon VoiceSolo FX150
Tovább a kategória oldalra

Az énekesek első számú választottja

Amikor egy élő fellépés következik, akkor egyértelműen a TC-Helicon termékeket választják az énekesek. A hihetetlenül felhasználóbarát "Mic Mechanic" és "VoiceLive Play"-tól a bonyultan kigondolt "VoiceLive Touch"-ig, a TC-Helicon ott teszi a dolgát, ahol kell. És ez még nem minden: az MP 75 mikrofon segítségével az énekesek teljes ellenőrzés alatt tarthatják az effekteket, akadályok nélkül, inspiráló kreatívitással.
minden termék

A Hangod a Szenvedélyünk

TC-Helicon az egyetlen pro audio cég, amely 100%-ban az énekesek teljesítmény igényei iránt elkötelezett. Székhelye a kanadai Victoria. A cég világszerte ismert a zenész és fejlesztő csapatáról, akik munkájuk minden egyes pillanatát azzal töltik, hogy az énekesekkel együtt énekelnek, meghallgatják tapasztalataikat. Folyamatos párbeszéd van az énekesekkel és olyanokkal, akik osztoznak az énekhang iránti szenvedélyben.
minden termék
A TC-Helicon az elszánt specialisták csoportja, akiknek meggyőződése, hogy a hang a legszebb hangszer a világon. Számos innovatív termékünket inspirálta a modern vocalisták támogatása és tisztelete.
minden termék