0
cikk
 

Pioneer DJ DDJ-ERGO-V

Ez az eszköz a használhatóságot szem előtt tartó tervezés eredményeként egyszerűséget visz a beállásba és a fellépésbe, anélkül, hogy feláldozná a hangminőséget, vagy a funkciókat. Hordozható, stílusos kivitel.

A termék részletei » Összehasonlít »

Ösztönös használatra tervezve

 

Ez az eszköz a használhatóságot szem előtt tartó tervezés eredményeként egyszerűséget visz a beállásba és a fellépésbe, anélkül, hogy feláldozná a hangminőséget, vagy funkciókat. Hordozható méret, és a kifinomult stílus kiegészítve egy USB kábellel a laptopodhoz.

Minden fő vezérlő és effektek intuitíven pozícionálva, egy gombnyomásra készen. Gyors hozzáférési lehetőségekkel vezérelhető négy deck, szűrők, effektek, gyors-cue pontok, és loop-olható sampler hangok.

A DigitalDJ-ERGO-V az Atomix Productions Virtual DJ Limited Edition programmal egy csomagban érkezik, amivel scratch-elhetsz, keverhetsz, és modern effekteket adhatsz a zenédhez, külön vásárlás nélkül. Az autosync-elt négy deck mellé azonnali hozzáférést kapsz okos-loopok kezeléséhez, és még sok máshoz.

Automatikus ütemrács, nagyrészletességű hanghullámkijelzés, egy, a kontrollerrel azonos szoftver interfész teszi könnyebbé a szett szemmel tartását.

Pulse Control: fényekkel jelzi, melyik lehetőséget, effektet használod, milyen pontosan követed a ritmust, és, hogy melyik zene van betöltve.

Egyéb tulajdonságok:

 • MIDI kimenet teszi a DigitalDJ-ERGO-K eszközt kompatibilissé a legtöbb kapható DJ Szoftverrel. A Traktor-t használók ingyenesen megkapják a mellékelt TSI beállításokat, hogy használhassák kedvenc szoftverüket.
 • A pro szériánktól kölcösnzött tulajdonságok: 115mm-es Jog-tárcsa, és a főkimeneten ugyanaz az audió áramkör mint a professzionális keverőinkben.
 • Laptop dokk dizájnja miatt a lehető legkisebb helyre is befér úgy, hogy látod a vezérlőket és a képernyőt is. A DigitalDJ-ERGO-K állítható magasságú a lecsavarozható lábai miatt.
 • A szakma első zár-mechanizmusa, a “P-LOCK Fader Cap” lett szerelve a crossfader-re, és a csatornák fédereire, hogy biztos ne csússzanak el fellépés közben.
 • Line in és MIC bemenet;
 • Beépített audió interfész.

 

További adatok / Pioneer DJ DDJ-ERGO-V

Márka Pioneer DJ
DJ típus DJ kontroller
Termék státusz aktuális termék

Funkciók

Áramellátás USB portról

Laptop dokkoló

Bemeneti csatlakozók:

 • 1 x MIC (6,5mm PHONE)
 • 1 x AUX (RCA)

Kimeneti csatlakozók:

 • 2 x MASTER OUT (1 x 6,5mm TRS PHONE, 1 x RCA)
 • 2 x FEJHALLGATÓ MONITOR OUT (elől 6,5mm Jack, MiniPin)

Egyéb csatlakozók: 1 x USB B csatlakozó

P-LOCK fédersapka

Hangkártya

Plug & Play

 • aa
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár
SoundShop Kft.
SoundShop Kft.
6721 Szeged
6721 Csongrádi sgt. 3.
0 Ft
Tájékoztató jellegű
149 900 Ft

Only registered users can write reviews. Please, log in or register