Termékkategóriák

Fejhallgató

Pioneer SE-QL2T-G
Pioneer SE-CL21W-J-H
Pioneer SE-CL501-W
Tovább a kategória oldalra

Házimozi

Pioneer VSX-S520D-W
Pioneer SC-LX58-S
Pioneer SC-2024-S
Tovább a kategória oldalra

Autóhifi fejegység

Pioneer DEX-P90RS
Pioneer MVH-S100UI
Pioneer GXT-3706B-SET
Tovább a kategória oldalra

Hifi sztereó

Pioneer A-10-K
Pioneer SX-20DAB-K
Pioneer SX-S30DAB-S
Tovább a kategória oldalra

Autós navigáció

Pioneer CNDV-110MT
Pioneer AVIC-F70DAB
Pioneer AVIC-F80DAB
Tovább a kategória oldalra

Hordozható audio

Pioneer XDP-02U-P
Pioneer XDP-300R-B
Pioneer SE-C7BT-W
Tovább a kategória oldalra

Autós multimédia

Pioneer AVH-X390BT
Pioneer CD-VC65
Pioneer MVH-AV280BT
Tovább a kategória oldalra

Bluetooth és vezeték nélküli hangszóró

Pioneer XW-BTSP1-N
Pioneer FS-SW40-B
Pioneer XW-BTS5-K
Tovább a kategória oldalra

Autóhifi erősítő

Pioneer PRS-D2000SPL
Pioneer GM-A6704
Pioneer GM-A5602
Tovább a kategória oldalra

Autóhangszóró

Pioneer TS-WX130DA
Pioneer TS-G1021I
Pioneer TS-130CI
Tovább a kategória oldalra

Autóhifi tartozék

Pioneer CD-MC20
Pioneer CD-RM10
Pioneer CD-SC300E
Tovább a kategória oldalra

Hordozható Audio tartozék

Pioneer XDP-APU30-R
Pioneer XDP-APC30-H
Pioneer XDP-APU30-T
Tovább a kategória oldalra

Blu-Ray / DVD lejátszók

Pioneer PD-10AE-B
Pioneer BDP-170-S
Pioneer BDP-LX58-K
Tovább a kategória oldalra

Compact - Micro rendszer

Pioneer X-CM52BT-K
Pioneer X-HM15-K
Pioneer X-HM36D-S
Tovább a kategória oldalra

Professional car audio

Professional audio – avagy „pro audio” – a professzionális audiótermékek gyűjtőneve. A BaSys és „pro audio” partnerei széles termékskálát és lehetőségeket kínálnak a professzionális audiótermékek iránt érdeklődőknek. „Pro audio” termékeink az alábbi csoportokba és termékkategóriákba sorolhatók:
Tovább a termékkategóriához

Tökéletes hangminőség

A "pro audio" kifejezést arra is használjuk, amikor az akusztikus vagy elektromos hangforrásoktól a beszédhangig professzionális szinten úgy hangosítunk, hogy nagy tömegekhez is teljes tisztaságában jusson el a hang. A populáris zenéknél már maga az erősítés minősége is a közönség szórakoztatását szolgálja.Egy profi hangosító rendszer nagyon különféle lehet, már egy olyan egyszerű dologból is indulhat, mint egy PA („Public Address "nyilvános megszólító") rendszer, ami egy mikrofonból és egy erősítőből - vagy aktív hangfalból - áll.
Tovább a termékkategóriához

Pioneer - A Szórakoztatás Művészete


Professional audio – avagy „pro audio” – a professzionális audiótermékek gyűjtőneve. A BaSys és „pro audio” partnerei széles termékskálát és lehetőségeket kínálnak a professzionális audiótermékek iránt érdeklődőknek. „Pro audio” termékeink az alábbi csoportokba és termékkategóriákba sorolhatók: keverőpultok, DJ felszerelések, professzionális hangsugárzók, hordozható, vagy telepíthető PA rendszerek, erősítők, jelfeldolgozó rendszerek, modellező és effekt processzorok (effektorok), gitárpedálok (stomp box-ok), hangszerhangolók, gitárerősítők és hangszórók, basszusgitár erősítők és hangszórók, szinti erősítők, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok, profi és DJ fejhallgatók, MIDI vezérlők (kontrollerek), audió interfészek (hangkártyák), felvevő rendszerek és szoftvertek, hangszerek és profi hangtechnikai kiegészítők. Ezen kívül találhatók a kínálatunkban, általában profi audiókörnyezetben használt világítástechnikai megoldások is. Tovább...

Innen, a webshopunkból elérhető hangtechnikai eszközökből te is összeállíthatod magadnak a saját profi hang-megoldásaidat! A „pro audio” eszközeinket CD, televízió, film, reklámok és egyéb médiumokra történő zeneszerzésre és rögzítésre használják. Olyan cégek használnak „pro audio” rendszereket, akik zeneszerzéssel, filmgyártással, rádiózással, koncert vagy színházi hangosítással foglalkoznak.

Számunkra profikkal dolgozni azt jelenti, hogy azon emberek igényeit kell maradéktalanul kielégíteni, akik szeretik a zenét, alkotják, és profitálni szeretnének belőle. A profi hangtechnikával dolgozók maguk is gyakran olyan hallgatóságnak dolgoznak, akik maguk is a zeneiparból élnek. Így ezt olyan technikával kell végezni, amelyet ilyen célra fejlesztettek ki.

Egy profi hangosító rendszer az élő fellépéseket hangosabbá teszi, és nagy távolságokba is eljuttathatja a zenét. Sok esetben egy hangosító rendszer fel is javítja a színpadi hangok forrásait, nem csak egyszerűen felhangosítja azokat.

A "pro audio" kifejezést arra is használjuk, amikor az akusztikus vagy elektromos hangforrásoktól a beszédhangig professzionális szinten úgy hangosítunk, hogy nagy tömegekhez is teljes tisztaságában jusson el a hang. A populáris zenéknél már maga az erősítés minősége is a közönség szórakoztatását szolgálja.

Egy profi hangosító rendszer nagyon különféle lehet, már egy olyan egyszerű dologból is indulhat, mint egy PA („Public Adress "nyilvános megszólító") rendszer, ami egy mikrofonból és egy erősítőből - vagy aktív hangfalból - áll. A hordozható PA rendszerek újratölthető akkumulátorokról, vagy adott esetben hálózati áramról működtethetők órákon át.

A profi hangrendszerek felső kategóriája pedig komplex, színpadi megoldásokig terjed, több tucat mikrofonnal, digitális hangkeverő megoldásokkal, jelfeldolgozó rendszerekkel, több ezer wattnyi erősítéssel és több hangsugárzó klaszterrel - amit egy egész csapat hangmérnök és technikus felügyel. Elrejt