Top Infók

 • Waze navigáció Pioneer autós termékeken

  Waze a világ legnagyobb közösségi forgalmi és navigációs applikációja. Vezetők valós idejű forgalmi információkat osztanak meg, hogy időt, benzint takaríthass meg és gyorsabban menjen az utazás.

  Tovább...
 • Pioneer ARC applikáció

  A Pioneer Advanced Remote Control (Pioneer ARC) applikáció távirányítóvá alakítja iPhone vagy Android okostelefonod, mellyel maximalizálhatod a kompatibilis MVH, DEH és FH autós sztereó rendszer potenciálját.

  Tovább...
 • Bose SoundLink Micro – Amikor nem a méret a lényeg

  A kompakt, vezeték nélküli hangsugárzó azok számára készült, akik szeretik a kedvenc zenéket, minden körülmények között, igényesen megszólaltatni…

  Tovább...
 • Bose SoundSport Free fülhallgató

  A vezeték nélküli eszköz, igazi sport fülhallgató, aminek tervezése során a kiváló hangminőség mellett, elsődleges szempont volt, hogy minden körülmények között tökéletesen illeszkedjen a fülbe…

  Tovább...
 • Pioneer FS-W40 - Multiroom a javából

  A life style hangrendszerek korát éljük, miközben a Pioneer a napjainkban oly divatos vezeték nélküli hangátviteli technikát egy nagyon szép kivitelű és több darabban bővíthető multiroom hangrendszerben prezentálta.

  Tovább...

Legfrissebb

SCENI-TECH
Május 16-17
Budapest

Idén is megrendezésre kerül a Sceni-tech, a színházi szakma technológiai kiállítása. A BaSys Kft. az eseményen bemutatja a legkorszerűbb, a színházak, művelődési házak, koncerttermek és előadói helyszínek által használt professzionális hangtechnikai berendezéseket, melyek megtekinthetőek és kipróbálhatóak.

Tovább...

TS-WX70DA EISA Award 2017-2018 Legjobb autós aktív mélynyomó

Helytakarékos, erősítővel felszerelt mélynyomó integrált DIGITAL BASS CONTROL-lal.

Tovább...

Automobil & Tuning Show - AMTS 2018

A BaSys Kft. 2006-tól kezdve folyamatosan képviseli magát a Pioneer autó Hi-Fi, Pioneer Dj és Pioneer PRO Audio termékekkel az AMTS-en. Demo autóinkban minden évben az aktuális autó Hi-fi újdonságok láthatók.

Tovább...

Bemutatkozik a Turbosound iP300...

A hangsugárzó egyaránt használható PA-ként is és magas minőségű zenei anyagok visszaadására is.

Tovább...
Korábbi hírek