BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Új VSX-531 készülék, a belépő szintű AV médiabox


2016/05/06

A Pioneer és az Onkyo Europe GmbH örömmel mutatja be az új VSX-531 készüléket, a belépő szintű AV médiaboxot, ami a csúcstechnikát hozza el megfizethető áron!

→ Erőteljes hangzás
Az VSX-531 egy 5.1 csatornás erősítő 130 W/csatorna (6 ohm, 1 kHz, THD 1.0 %, 1 meghajtott csatorna) vagy 100 W/csatorna (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD 0.09 %, 1 meghajtott csatornán) tiszta hangvisszaadással.

→ Kompatibilis a 4K UltraHD és a legújabb filmes szabványokkal. ※1
A 4K/60p/4:4:4 24-bit videojel átvitele is támogatott a HDCP 2.2 protokoll mellett, garantálva, hogy a vevőegység kompatibilis lesz a számos, újonnan megjelenő HDR és 4K UltraHD jelforrással és televízió készülékekkel.

→ MCACC és a Phase Control technológia ※2
MCACC teremhangolása és Phase Control technológiája miatt a VSX-531 realisztikus hangképet és dinamikus hangzást nyújt mind filmes, mind zenei felhasználásban.

→ Beépített Bluetooth®
A VSX-531 tartalmazza a Bluetooth® vezeték nélküli technológiát, ami egy igen kényelmes vezeték nélküli streaming megoldás.

→ HD audio
A VSX-531 támogat számos hifi szabványt, például a Dolby® TrueHD® és DTS-HD® formátumokat.

→ Fejlett Sound Retriever funkció tömörített zenék számára
Az ASR technológia új jeleket generál, hogy visszaállítsa a zene tömörítése során (mint WMA, AAC és MP3) elveszett apró részleteket, közel visszaállítva az eredeti hangzást.

→ USB csatlakoztathatóság
Az előlapi USB portról közvetlenül lejátszhatók olyan zenei formátumok, mint az MP3, WMA és az AAC fájlok.

→ Zöld/Eco mód
Az intelligens ECO mód valósidőben analizálja a jelforrásokat, és ez alapján optimalizálja az áramfelvételt, valamint változatos energiatakarékossági megoldásokat is kínál.

Megjegyzések:

※1 A HDR egy olyan technológia, ami a videók maximális fényerejét javítja. A HDR technológia a legújabb generációs Blu-ray szabvány része, ami a fényerőt 100 nit-ről 10,000 nit-ig tudja emelni.
※2 MCACC: Multi-Channel Acoustic Calibration System (többcsatornás, automatikus akusztikai kalibrációs rendszer). Az MCACC egy szabadalmazott akusztikai kompenzációs technológia a Pioneertől, ami monitorozási technikákat használva állítja a hangképet úgy, ahogy eddig csak hangstúdiókban volt lehetséges!

  • PIONEER, MCACC és a logók a Pioneer Corporation bejegyzett védjegyei, amiket licenc alapján használ.
  • A HDMI és "HDMI High-Definition Multimedia Interface", valamint a HDMI Logó a HDMI Licensing LLC bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban is.
  • A Dolby és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.
  • A DTS szabványról a http://patents.dts.com oldalon találhat információkat. A DTS, Inc licence alapján gyártva. DTS, DTS-HD, a szimbólum és a DTS vagy DTS-HD a szimbólummal együtt a DTS, Inc bejegyzett védjegye. A DTS Neo:6 a DTS, Inc védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. © DTS, Inc. Minden jog fenntartva.
  • Minden más védjegy és bejegyzett védjegy a jogtulajdonosaik tulajdonát képezi.

Termékösszehasonlítás