BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Pioneer XDP-02U – Úton-útfélen…


2018/05/29

A vállalat kompakt lejátszója, nagy felbontású állományok tárolására és lejátszására biztosít lehetőséget. A kettős DAC és a beépített erősítők képesek kielégíteni a hifi hangélmény után áhítozók igényeit… 

Az XDP-02U DAP könnyű és egészen kis helyet foglal. A 2,4 hüvelykes (320 x 240 képpont felbontás) színes érintőkijelző kényelmes használatot biztosít, míg a készülék oldalán elhelyezett gombok az alapvető vezérlésben segédkeznek. Az eszköz támogatja a nagy felbontású hangformátumokat (MQA, DSD, FLAC) és kezeli a népszerű tömörített állományokat. A letöltött zenék 16 GB belső tárhelyen helyezhetők el, ami 2 x 256 GB méretű microSD kártya segítségével bővíthető tovább. Az állományok vezetékes (USB-C) és vezeték nélküli módban is mozgathatók; a kétcsatornás WiFi közvetlen hozzáférést biztosít az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához.

A burkolat alatt két ESS SABRE ES9018C2M DAC, valamint két nagy teljesítményű SABRE ESS9601K erősítő dolgozik. Az erősítők teljesítménye a nagy érzékenységű fejhallgatók kiszolgálásához is elég. Az audio áramkörök és a feldolgozó rendszerek, külön áramköri táblákra kerültek, az eszközök szinkronizálását két óra végzi. A tápegységet és az akkumulátort a zajcsökkentés érdekében gondosan elszigetelték. A készüléken két fejhallgató kimenet található. A 3,5 mm-es kimenet szabványos fejhallgatókat támogat, amin felül egy 4-pólusú (2,5 mm) csatlakozó is rendelkezésre áll.

Termékösszehasonlítás