BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Fókuszban az Empyrean fejhallgató


2018/08/06

Az alig tíz esztendős múltra visszatekintő csapat legnagyobb szenvedélye a hang. Az aprócska román manufaktúra kezdetben audiophile hardverek gyártására összpontosított, majd saját fül- és fejhallgató modellek tervezésébe kezdett...

A Meze Audio EMPYREAN fejhallgató a 37. müncheni expón mutatkozott be, néhány topkategóriás IEM társaságában, hogy aztán a londoni kiállítás látogatóit is levegye a lábáról. Az újdonság a Meze Audio és a Rinaro közötti együttműködés eredményeként jött létre, utóbbi a síkmágneses rendszerek elismert szakértője. A vállalat harminc éves tapasztalatát felhasználva, kizárólag a Meze számára hozta létre az új MZ3 izodinamikus hibrid meghajtót, amivel többek között, egy új szabvány megalkotása volt a cél.

A technológia lehetővé teszi a hanghullámok egyénre szabott lokalizációját, azok egyes tartományon belüli expozícióját, valamint pontosabb képalkotást is biztosít. A füles a kivételes hangminőség mellett, elismerésre méltó külsővel is rendelkezik látszik, hogy a tervezők minden kis részletre odafigyeltek. A készülék a gyártó adatai szerint rendkívül könnyű (400 gramm), amely a szénszálas váznak, gondosan megformált alumínium komponenseknek és leválasztható kábeleknek köszönhető. Az újdonság ára és a forgalmazás kezdete, egyelőre nem ismert.

Termékösszehasonlítás