BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

devolo - Az otthoni számítógépes hálózat a konnektorból!


2016/03/25

Az áramLAN nagysebességű internetet biztosít háza elektromos vezetékein keresztül. Csatlakoztassa a számítógépét, elektronika készülékeit és más, hálózati képességekkel rendelkező eszközeit az internetre a végtelenül egyszerű otthoni hálózati megoldásainkkal!

A range+ technológia miatt nagyobb hatótávot kap kevesebb jelveszteséggel!

Az áramLAN adapterek a fali elektromos konnektorokat használják az internet csatlakozáshoz, így változtatva bármelyik konnektort internet hozzáférési ponttá. Minden szobában gyors és biztos csatlakozás építhető ki mindenféle kábelezés nélkül. Férjen hozzá a LAN hálózatához a fali konnektorból - minden emeleten, a pincétől a kertig, az áramLAN segítségével.

 

Nagysebességű internet a konnektorból

A dLAN® áramLAN otthoni hálózat nagy sebességű internet csatlakozást ad ott is, ahova a korábbi router jele már nem ért el. Az áramLAN adapterek a háza elektromos vezetékeit használva juttatják el a hálózati jeleket háza minden zugába! Ezzel a technológiával akár 1200 Mbps sebességet érhet el az egész házban. Ahol az elektromos hálózat elérhető, ott nagy sebességű internet elérés áll az Ön rendelkezésére, még a padláson vagy a pincében is.
Az áramLAN adapterek minden elérhető internetes routerrel kompatibilisek – a Range+ technológiája miatt az elektromos hálózatot használó áramLAN Internet még gyorsabb, és jelentősen nagyobb hatótávolságú. Az adapterek minden elektromos konnektorra csatlakoztathatók, és nincs szükségük bonyolult telepítési folyamatokra.

 

áramLAN adapter egy LAN porttal

Különféle adapterek elérhetők, akár 3 LAN csatlakozással is, amire okostévét, játékkonzolt és más hálózati képességekkel rendelkező eszközt csatlakoztathatunk. Ahelyett, hogy bonyolult kábelezésbe fognánk otthon, csak használjuk azt a konnektort, ami a legközelebb van az eszközökhöz! Ez azt jelenti, hogy az okos tévék, játékkonzolok kényelmesen csatlakoztathatók az internetre a legközelebbi elektromos hálózati konnektoron keresztül.
A végfelhasználó eszközök számának függvényében az áramLAN adapterek elérhetők 1, 2 vagy 3 LAN porttal. Ez azt jelenti, hogy egyetlen konnektorra ráköthető a tévé és a játékkonzol is. Csatlakoztathatunk számítógépeket, scannereket vagy hálózati nyomtatókat otthoni vagy irodai hálózatunkra. Használja ki a nagy sebességű internetet, állandó sebesség mellett még akkor is, ha több eszköz van csatlakoztatva.

 

Egyszerű telepítés bármelyik fali konnektorra

A gyors áramLAN hálózati adapterek szaktudás nélkül is pillanatok alatt telepíthetők. Rendelje meg a dLAN® áramLAN adaptereket dupla csomagban a weboldalunkról. Egy adapter csatlakozik a routerre, a másikat pedig a kiválasztott szobában kell a konnektorba dugni. Ezután azonnal élvezheti a nagy sebességű, és biztos jelű internetet. Minden áramLAN adapter kompatibilis egymással. Ennek eredményeképpen bármikor, bármelyik adapterrel kiterjesztheti a hálózatát!
A felhasználási célok alapján választhat 500, 600 vagy 1,200 Mbps sebességű adaptereket. Minden adapter minimális áramot fogyaszt a devolo PowerSave technológiája miatt. Az automatikus titkosítása miatt optimális védelmet nyújt. Vegye kezébe az otthoni hálózata kényelmes beállításait az ingyenes dLAN® Cockpit szoftverrel!

Termékösszehasonlítás