BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Bose SoundSport Free fülhallgató


2018/03/08

A vezeték nélküli eszköz, igazi sport fülhallgató, aminek tervezése során a kiváló hangminőség mellett, elsődleges szempont volt, hogy minden körülmények között tökéletesen illeszkedjen a fülbe…

A SoundSport Free füles intenzív mozgás közben sem zavaró, rendkívül kényelmes darab, ami többek között a StayHear+ Sport fülbetéteknek köszönhető. Ezek fejét úgy formázták, hogy egyenletesen érintkezzenek a fül belsejével, míg a támaszték természetes módon illeszkedjen a fülkagyló felső részéhez. A burkolat alá pakolt elektronika tiszta és természetes hangzást kínál, míg az antennát úgy helyezték el a mérnökök, hogy azok minden esetben a legjobb vételt biztosítsák.

A fülesek IPX4 (vízálló) minősítéssel rendelkeznek; a nyitott csatlakozókba vízhatlan háló került, így a készülék a nedvességtől, biztosan nem fog meghibásodni. A beépített akkumulátor, egyetlen töltéssel öt óra üzemidőt biztosít, míg a mellékelt tok nem csupán az eszköz védelmét szolgálja, hanem extra energiát is képes biztosítani a füleseknek.

A készülékhez használható Bose Connect alkalmazás, nemcsak az eszköz beállításához és a szoftverfrissítéshez nyújt támogatást, hanem az elveszett fülhallgatók kereséséhez is hasznos segítség lehet.

 

Bose SoundSport Free, fekete

Bose SoundSport Free, kék/citrom

Bose SoundSport Free, narancs

 

Forrás: http://www.sztereomagazin.hu/bose+soundsport+free+fulhallgato.html

Termékösszehasonlítás