BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Bose SoundLink Micro – Amikor nem a méret a lényeg


2018/03/08

A kompakt, vezeték nélküli hangsugárzó azok számára készült, akik szeretik a kedvenc zenéket, minden körülmények között, igényesen megszólaltatni…

A Bose SoundLink Micro hangsugárzó, meglepően erőteljes hangzásra képes. A masszív, vízálló burkolatnak köszönhetően, időjárási viszonyoktól függetlenül, bárhol használható. A készülék IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, így akkor sem rongálódik meg, ha véletlenül vízbe merítik és a borítás az ütődésektől is megóvja a szerkezetet. A kis mérete ellenére a hangsugárzó erőteljes és tiszta megszólalásra képes, amely az egyedi tervezésű átalakítónak és a passzív, szilikon membránoknak köszönhető.

A vezérlés a Bose Connect alkalmazással történik; a parti módban két hangsugárzó fűzhető össze, míg sztereó módban a rendszer elkülöníti egymástól a csatornákat. A készülék kizárólag Bluetooth csatlakozást kínál, tehát nem támogatja a WiFi vagy WIDI hálózatokat, s egyszerre két eszközzel párosítható. A hangsugárzó egyaránt használható zenehallgatáshoz és kihangosított kommunikációhoz, ráadásként kikapcsolható hangüzenet funkcióval rendelkezik. A készülék töltése USB konnektoron keresztül történik; a beépített akkumulátor hat óra folyamatos üzemidőt biztosít.

 

Bose SoundLink Micro, fekete

Bose SoundLink Micro, kék

Bose SoundLink Micro, narancssárga

 

Forrás: http://www.sztereomagazin.hu/bose+soundlink+micro+%E2%80%93+amikor+nem+a+meret+a+lenyeg.html

Termékösszehasonlítás