BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Bemutatkozik a fesztiválra kész, TOUR rendszerű CDJ-TOUR1 és DJM-TOUR1 – amit a legmagasabb elvárások teljesítésére terveztek


2016/06/06

2016. május 24: Ismerkedjen meg a DJ-TOUR1 és DJM-TOUR1 turné rendszerrel: a fesztiválra kész DJ pult, ami aréna minőségű hangkomponensekkel rendelkezik a megbízható hangzásért – egy 13 colos érintőképernyővel, ami azonnal, ösztönösen használható; magabiztos vezérlést ad akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá!

A CDJ-TOUR1 multi lejátszó és a DJM-TOUR1 keverő az NXS2 rendszer professzionális hangkomponenseit kapta, ami akkora rendezvényhelyszínekre szükséges, mint a fesztiválok színpadjai vagy az arénák. Mindkét modell ESS technológiával felvértezett, 32 bites D/A konverterrel rendelkezik, hogy az alacsony zajt és torzítást kizárva tiszta hangzást nyújtson. A DJM-TOUR1 az első keverő, ami a pro audio minőségű AES/EBU digitális kimenetet kapta, így közvetlenül a FOH-hoz is köthető – még nagy távolságokon át is – jelminőség-romlás nélkül.

A 13 colos, teljes színű érintőképernyő beépített CPU-jával gondtalan kezelést nyújt, gyorsabban böngészhet, ragadhat meg hanghullámokat, és csinálhat mindent egyszerre úgy, hogy a tömeget is látja közben. A szett átadós DJ-zés is csodálatosan egyszerű, hála a DJM-TOUR1 két független fejhallgató szekciójának, amivel külön lehet monitorozni a fellépést.

A TOUR1 set-up olyan masszív, ahogy a neve sejteti: megerősített oldalfalakkal, záródó NEUTRIK etherCON® LAN portokkal és aranyozott RCA-ival egy olyan stabil rendszert kap, amire bármekkora rendezvényen számíthat!

A CDJ TOUR1 és DJM-TOUR1 2016. júliusától lesz elérhető, bruttó €4,999 és €5,999 ajánlott fogyasztói áron.

Tekintse meg a TOUR1 rendszer bemutatkozó videóját! Tudjon meg többet!

A CDJ-TOUR1 FŐ TULAJDONSÁGAI

  1. Fejlett hangminőség nagykiterjedésű helyszínekre
    A CDJ-TOUR1 egy ES9018 32-bit D/A konvertert tartalmaz az ESS Technology-tól, hogy hihetetlenül alacsony zajt és torzítást nyújtson még azon a legdübörgőbb hangerőn is, ami nagy, szabadtéri rendezvényeken szükséges. 96 kHz/24-bites nagy részletességű hangzást nyújt és küld a DJM-TOUR1 vagy DJM-900NXS2 készülékekre SPD I/F digitális kimenetén. FLAC és ALAC formátumokat is támogat, és a tápegység is el van választva az audio áramköröktől, hogy még kevesebb zajt generáljon.
  2. 13 colos kihajló érintőképernyő a még kényelmesebb böngészésért és vezérlésért.
    Használható a beépített 7 colos, vagy a kihajtható 13 colos LCD érintőképernyő. A nagyobb képernyőn több információ jeleníthető meg, hogy könnyebben böngésszen és válasszon zenéket. Ráadásul külön CPU-ja a jövőre nézve is nagyszerű lehetőségeket rejt. Mindkét kijelző ugyanazokat az információkat jeleníti meg, mint a CDJ-2000NXS2, úgymint:
    • Track Filter mód: Az érintőképernyőn rekordbox információk alapján szűrhetjük a zenéket, mint BPM, kulcs vagy My Tags.
    • Keresőszavas keresés: Hozza elő a QWERTY billentyűzetet és keressen név alapján zenét!
    • Többszínű Wave Zoom és Multi-wave nézet: Nézze a részletes hanghullám kijelzést, akár négy CDJ-ről egyszerre!
  3. Zárható LAN port a biztonságos csatlakozásért.
    A CDJ-TOUR1 LAN portja NEUTRIK etherCON® csatlakozót kapott, ami zárnyelves szerkezetű, így a kompatibilis kábelek a helyükön maradnak, akármennyire is rázkódik az asztal.
  4. Szigetelő láb, dönthető képernyő és állítható kijelzőárnyékolás, hogy minden környezetben használható legyen.
    Állítsa be a szigetelő lábakat hogy biztosítsa a stabil elhelyezést bármilyen felületen, vagy döntse a 13 colos képernyőt a fellépési stílusának – vagy a környezeti fényeknek – megfelelően! Helyezze fel a kijelző árnyékolóját, hogy védje a naptól kültéri fellépés közben!
  5. Ismerős kialakítás és tulajdonságok, amiket a CDJ-2000NXS2-től örökölt.
    A CDJ-TOUR1 ugyanazt a kialakítást és képességeket kapta, mint a CDJ-2000NXS2, hogy mindenütt otthon érezze magát! A szokásos módon előkészítheti a zenéket rekordboxban, adhat hozzá azonnali Cue, Loop pontokat, címkéket stb. – majd a CDJ-TOUR1-be töltve olyan lehetőségeket kap mellé, mint a Beat Sync, a Slip Mode és a Hot Cue Auto Load.
  6. Pro DJ Link a még több képességért.
    A Pro DJ Link segítségével egy forrást akár 4 lejátszóra is megoszthat, és olyan információkat is továbbít, mint a Beat Sync és a Beat Countdown.

A DJM-TOUR1 FŐ TULAJDONSÁGAI

  1. Csúcsminőségű hangkomponensek a meleg hangzásért, nagy területű eseményeken.
    A DJM-TOUR1 az első keverő, ami AES/EBU digitális kimenettel rendelkezik, így közvetlenül a FOH-hoz is köthető – még nagy távolságokon át is – jelminőség-veszteség nélkül.
    Valamint ez az első DJ keverő, ami nagy részletességű világóra-jel bemenettel is rendelkezik, garantálva a csúcsminőségű jelet a FOH-hoz, precíz szinkronizációval és az elérhető legjobb hangminőséggel. És a tápegység saját külön áramkört kapott, hogy még tovább csökkentse a nem kívánt zajokat, míg az áramfaktor-korrekció (PFC) csökkenti a torzítást minden frekvencián.
    Mint a CDJ-TOUR1 a keverő is egy ES9018 32-bit D/A konverterrel rendelkezik az alacsony torzításért és az akár 129 dB-es dinamika tartomány eléréséért. Hasonló csúcsminőségű zenei komponenseket kapott, mint NXS2 testvére, beleértve a 96 kHz/24-bit-es hangkártyát direkt digitális csatlakozással az SPD I/F és USB porton keresztül, 64-bites lebegőpontos keverési feldolgozással és remegésgátló technológiákkal, alacsony jitterű órával - ami összességében pontos, természetes hangzást nyújtd.
  2. Új, kihajtható 13 colos érintőképernyő mutatja akár 4 lejátszó információit is.
    Böngésszen lejátszási listákat és használja az érintőképernyőt a zenék kiválasztásához akár négy CDJ-n, amik Pro DJ Link-en csatlakoznak. Választhat horizontális vagy vertikális, több hanghullámos nézetből is, beleértve az RMS mérést, hogy csatornánként ellenőrizhesse a hangerőt!
  3. Zárható LAN port a biztonságos csatlakozásért, 5 portos LAN HUB-bal.
    A DJM-TOUR1 LAN portja NEUTRIK etherCON® csatlakozót kapott, ami zárnyelves szerkezetű, így a kompatibilis kábelek biztosan rögzítve maradnak. Plusz a beépített 5 aljzatos LAN HUB azt jelenti, hogy akár 5 lejátszót vagy laptopot köthet a keverőre.
  4. Két független fejhallgató bemenet az egyszerű szett átadáshoz.
    A két független fejhallgató szekció azt jelenti, hogy egyszerre két DJ kezelheti a saját Cue-ját, anélkül, hogy a másik munkáját zavarná. Mindkét fejhallgató kimenet saját hangerőszabályzóval rendelkezik.
  5. Aux bemenet, ami sokféle forrást támogat.
    Az Aux bemenet egy XLR/TRS kombinációs csatlakozó, amivel választása szerint csatlakoztathat pléldául dobgépeket, effektorokat, szintiket és samplereket.
  6. Dönthető képernyő és állítható kijelzőárnyékolás, hogy minden környezetben használható legyen.
    Döntse a 13 colos képernyőt úgy, ahogy önnek vagy a fényviszonyoknak megfelel! Helyezze fel a kijelzőárnyékolót, hogy védje a naptól a kijelzőt kültéri fellépés közben!
  7. Ismerős kialakítás és tulajdonságok, amiket a DJM-900NXS2-ből örökölt.
    A DJM-TOUR1 azonnal ismerős lesz, mert megjelenésében és robusztusságában hasonlít a többi pro-DJ keverőhöz, mint például a DJM-900NXS2. Mint NXS2 társa, ő is rendelkezik csatorna féder/EQ görbékkel, kiváló minőségű Sound Colour FX-szel, kvantált Beat FX-szel és egy független Send/Return funkcióval.
  8. A beépített KUVO Gateway segítségével élőben közvetíthet rajongóinak!
    A DJM-TOUR1 az első keverőnk, amibe egy KUVO Gateway-t építettünk, így egyszerűen csatlakozhat a KUVO rendszerhez, a szociális platformunkhoz, ami az egész világon élőben láthatóvá teszi rajongói számára, hogy mit játszik.

FŐ SPECIFIKÁCIÓK

CDJ-TOUR1 FŐ SPECIFIKÁCIÓI

Lejátszható média iPhone/iPad/iPod touch, Android telefon stb. USB háttértárak (flash memória/HDD stb.) Számítógépek (Mac/Windows PC), Audio CD, CD-R/RW, DVD±R/RW/R-DL
Lejátszható zenefájlok WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless
(Mintavételi ráta: 44.1/48/88.2/96 kHz, Bit mélység: 16/24bit)
MP3
(Mintavételi ráta: 32/44.1/48 kHz, Bit mélység: 16bit)
AAC (Mintavételi ráta: 16/22.05/24/32/44.1/48 kHz, Bit mélység: 16bit)
USB háttértár támogatott fájlrendszere FAT, FAT32, HFS+
Frekvencia-visszaadás 4 Hz ~ 40 kHz
S/N ráta 115 dB vagy több
Teljes harmonikus torzítás 0.0018 % vagy kevesebb
USB portok USB A port x 1, USB B port x 1
Hangkimeneti portok AUDIO OUT(RCA) x 1, DIGITAL OUT(COAXIAL) x 1
Egyéb csatlakozások LAN (100Base-TX) x 1
Hangkimeneti feszültség 2.0 Vrms
Áramfelvétel: AC 110-240V 50/60 Hz
Maximális külső méretek
(SZ X M X H)
(Amikor a felső kijelző be van zárva)
385 mm × 451 mm × 178 mm
(Amikor a felső kijelző 90 fokkal ki van nyitva)
385 mm x 457.2 mm x 418 mm
(Amikor a felső kijelző teljesen nyitva van)
385 mm x 693.9 mm x 203.1 mm
Tömege 11.2 kg

 

A REKORDBOX DJ RENDSZER KÖVETELMÉNYEI

Használható OS
(Windows)
Windows 10, Windows 8.1/ Windows 8/ Windows 7 (legújabb frissítésekkel)
Használható OS
(Mac)
Mac OS X 10.11, 10.10, 10.9 (Legújabb verzióra frissítve)
CPU Intel Processor CoreTM i7, i5, i3
Intel Processor CoreTM 2 Duo 2.0 GHz vagy jobb
Merevlemez 250 MB vagy több szabad hely (nem számítva a tárolt zenefájlokat stb.)
Hang Hangkimenetek hangszóróhoz, fejhallgatóhoz stb. (belső vagy külső hangeszközök)
USB port Egy USB 2.0 porttal köthető össze egy kontroller, vagy keverő, és zenefájlok is másolhatók USB háttértárra (mint pendrive vagy külső HDD)
Lejátszható zenefájlok FLAC, ALAC, WAV, AIFF, MP3, AAC
Internet csatlakozás A rekordbox letöltéséhez és aktiválásához internet csatlakozás szükséges.
Kijelző felbontás 1280 x 768 vagy magasabb

 

DJM-TOUR1 FŐ SPECIFIKÁCIÓI

Csatornák száma 5 x hangcsatorna, 2 x MIC csatorna
Bemeneti portok Digital In x 4 (koaxiális), Line In x 4 (RCA), Phono x 4 (RCA), AUX×1(XLR & 6,33mm-es TRS jack x 1), MIC x 2 (XLR & 6,33mm-es TRS jack x 1, 6,33 mm-es TRS JACK x 1)
Kimeneti portok Master Out x 2 (XLR x 1, RCA x 1), Booth Out x 1 (XLR), Fejhallgató monitor kimenet x 4 ( Szekció 1: 6,33 mm-es sztereó jack, 3.5mm sztereó mini-jack) (Szekció 2: 6,33 mm-es sztereó jack, 3.5mm sztereó mini-jack), Rec Out x 1 (RCA), Digital Out x 1 (koaxiális)
Egyéb csatlakozások Send x 1 (6.35 mm TRS jack), Return x 1 (6.35 mm TRS jack), USB B x 2, USB A x 1, Link (LAN) x 4, COMPUTER LINK x 1(LAN), INTERNET x 1(LAN), WORD CLOCK x 1 (BNC)
Mintavételi ráta 96 kHz
D/A konverter 32bit
A/D konverter 24bit
Frekvencia visszaadás 20 Hz ~ 40 kHz (Line)
Teljes harmonikus torzítás 0.005% vagy kevesebb (Line-Master1)
S/N ráta 105 dB (Line)
Áramfelvétel: AC 110-240V 50/60 Hz
Maximális külső méretek
(SZ X M X H)
(Amikor a felső kijelző be van zárva)
445.2 mm × 451.6 mm × 179.1 mm
(Amikor a felső kijelző 90 fokkal ki van nyitva)
445.2 mm x 457.7 mm x 418 mm
(Amikor a felső kijelző teljesen nyitva van)
445.2 mm x 694.5 mm x 203.1 mm
Tömege 16.1 kg

Termékösszehasonlítás