BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

A Behringer X32 egyhuzamban harmadik éve nyeri el az SOS díját


2016/03/24

A Behringer X32 a harmadik egymást követő évben nyerte el a Sound on Sound díját, idén a legjobb keverő kategóriában. A többszörös díjnyertes X32 a világ legnagyobb számban értékesített digitális keverője, ami viharként száguldva hódította meg a világot.

(Balról jobbra) Nigel Toates a MUSIC-tól, és Paul White, a Sound On Sound főszerkesztője.

 

A Music vezető termékmenedzsere, Jan Duwe azt nyilatkozta: “Az X32 konzolunk teljes élő hangkeverést és digitális felvételi lehetőséget ad a zenészek és hangmérnökök kezébe, akárhol is dolgoznak - a stúdiótól az utazó fellépésekig" Az X32 az első választás olyan előkelő vásárlóközönségnek, mint az Earth, Wind & Fire, Living Colour, Daryl Hall és még sokan mások - és ez az egyik legkeresettebb konzol zenei fesztiválokon is szerte a világon.

Jan így folytatta: “A hihetetlen feldolgozó képessége, Midas-tervezésű előerősítői és minden effekt, amit csak szeretnél - az X32 az “akusztikus integrációs” technológiánk szíve, ami natívan kezeli a P16 személyi monitorrendszerünket, és leányvállalatunk, a Turbosound hálózati hangszóróit. A mellékelt felvevő szoftver teszi teljessé az élő és stúdiófelvevő képességeit."
Az X32 5 különböző konfigurációban kapható, és teljes iPad/iPhone és Android távvezérlési lehetőséggel rendelkezik egy ingyenesen letölthető applikáción keresztül.

Az egyre gyarapodó X32 családról az alábbi linken tájékozódhatsz: basys.hu

Termékösszehasonlítás