Termékkategóriák

Csatlakozó

Neutrik NP3C
Neutrik SCNAC-PX
Neutrik NC3MD-H-BAG
Tovább a kategória oldalra

Neutrik

 

A Neutrik egy nemzetközi cég, több mint 40 év fejlesztési és gyártási tapasztalattal az innovatív elektronika és az elektronikus csatlakozók területén.

A céget 1975-ben alapították Az alapötlet, ami most is vezérli a vállalatot az a legmodernebb elektronikai és mechanikus szabványok folyamatos használata.

 

Napjainkra a Neutrik a világelső az audió, koaxiális, áramellátó áramkörök és csatlakozók tervezésében és gyártásában. Célunk, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk, például, hogy megértsük a jövő kívánalmait, és mire valós igénnyé válnak az ötletek, mi már kész termékcsaláddal várjuk őket.

A hangtechnikai megoldásainkba tartoznak XLR csatlakozók, dugaszok, jack-ek, hangszóró csatlakozók, patch-bay-ek és száloptikás csatlakozórendszerek. 1975-ös elindulásunk óta bejegyzett védjegyeink és szabadalmaink bizonyítják innovatív és kreatív eredményeinket. Vásárlóink kétség kívül megbízhatnak termékeink folyamatosan magas minőségében, fölülmúlhatatlan ár/érték arányában, valahányszor Neutrik terméket vesznek a kezükbe!

A Neutrik elkötelezett híve a tökéletességre törekvő innovációnak, teljes minőségbiztosításunk az ISO 9001-2008 szabványon alapszik, mely kiegészül a megbízható ügyfélkezeléssel.