0
cikk
 

Neutrik NBNC75BTU11

A rearTWIST BNC kábelcsatlakozó valódi, 75 Ω tervezésű és tökéletesen alkalmas HD felhasználásra. A szabadalmazott rearTWIST kábelcsizma garantálja a könnyű hozzáférést, még nagyon sűrű beszereléseknél is, ráadásul színkóddal is ellátható.

A termék részletei » Összehasonlít »

Egy széria csúcsminőségű BNC csatlakozó, amik kiváló elektromos, mechanikus és összeszerelési tulajdonságokkal rendelkezik a precíziós gyártás miatt 75 ohm ellenállású, kiváló jeltartású, még 5.4GHz frekvencián is, ezért alkalmas 3Gb/s HD-SDI 1080p, SD-SDI és analóg videóra. A kompakt variációja a BNC tradicionális teker-és-zár csatlakozójának. A csatlakoztatás egy határozott, teljes kábeles tekeréssel végezhető el, nem kell egy kis recézett csavart tekergetni mellette.

Az integrált kábel tehermentesítő csizma szélesebb fogást biztosít ezért is ideális sűrűbb beépítéseknél használni, ahol nehezebb a fejet betuszkolni. A beépített fekete kábelcsizma minden csatlakozóhoz jár, tehermentesítővel. Kiegészítő színes csizmák, amivel jelölhetőek a kábelek - külön rendelhetők és összeszereléskor felhasználhatók. A BST-BNC kábelcsizmák NBNC típusú csatlakozókkal használhatók, míg a BST-BLC csizmák az NBLC típusú csatlakozókhoz. Egy gumisapka kábelcsatoló hurokkal szintén kapható.

Használható kábelek:

Belden 1694A (ANH), Bryant BD SD11, CommScope 5765, Gepco VSD2001, Suhner S05163-02, Suhner S05133-07, Percon VK77

Krimp méret:

Tű: 1.6 mm (négyzetes)

Szigetelés: 7.36 mm (hex)

További adatok / Neutrik NBNC75BTU11

Márka Neutrik
Csatlakozó típus BNC
Termék státusz aktuális termék

Funkciók

  • “rearTWIST elv” rögzíthető/kioldható az egyszerűen hozzáférhető, lágy tapintású kábelcsizmákkal (Szabadalom: DE 100 48507).
  • Ideális süllyesztett nagyfejű csavarokhoz, ahol a fejhez való hozzáférés problémás lehet. Ezek a csatlakozók nem elől, hanem hátul rögzíthetők.
  • A valódi, 75 ohm-os ellenállás megfelel a szigorú HDTV/DVD követelményeknek.
  • Elülső terület: Óvakodjunk az oldalirányú hajlítástól, az érintkezők védelméért. Garantált élettartam: Több mint 1000 csatlakoztatás.
  • A pontosan illeszkedő középső tű tapintható visszajelzést ad.
  • A szigetelés és a krimpelhető köpeny akadályozza meg összeszerelés után a földelés-fonatok előbukkanását.
  • Kiváló kábelvédelem és tartás.
  • Precíz, svájci gyártású réz-alkatrészek a kimagasló tartósságért.
  • Kiegészítők elérhetők: színezett kábelcsizmák (10 alapszín), krimpelő és krimp-forma.
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár

Only registered users can write reviews. Please, log in or register