Termékkategóriák

Fejhallgató

MEZE 11 Neo audiofil fülhallgató, szürke
MEZE 99 Neo audiofil fejhallgató
MEZE 11 Neo audiofil fülhallgató, irídium
Tovább a kategória oldalra

 

FEJLESZTÉS KÖZPONTÚ MEGKÖZELÍTÉS - Az egész ott kezdődött, amikor Antonio Meze olyan fejhallgatót keresett, amihez úgy tudna kötődni, mint a Fender Stratocaster gitárjához. Egy tárgy, amibe a zene iránti szenvedélyét beleöntheti. Egy tárgy, amiben benne van a személyisége, élete és története van. A Meze Audio céget 2009-ben hozta létre, Baia Mareben Romániában. Kicsiben kezdtük, már piacon lévő anyagokkal kísérleteztünk, a legjobb hangzást biztosító alapanyagokat és mérnöki megoldásokat keresve. Az áttörést 2015 hozta, amikor sok év fejlesztés után piacra dobtuk a 99 Classics fejhallgatót. Annyi díjat és jelölést kapott, ami minden várakozásunkat felülmúlta, és ezzel a 99 a kategóriája élére ugrott. Mára minden fej- és fülhallgatónkat házon belül fejlesztjük teljesen az alapoktól, minden lépésnél még jobban megemelve elvárásainkat.

 

ÉRTÉKEK

NEM KÖVETJÜK A TRENDET - A Meze Audio a kezdetektől a saját útját járja. A saját esztétikai nyelvezetünket követjük, és időtálló dizájnt alkotunk. De a stílusnak mindig csak a kiváló funkcionalitás melléktermékének kell lennie! A mérnöki munka során az intelligens alapokat tartjuk szem előtt a hosszú élettartamra való törekvés mellett.

Több...

 

ELVÁRÁSAINK

MEGSZÁLLOTTAN SZERETJÜK A MINŐSÉGI HANGZÁST. Csúcskategóriás fejhallgatókat gyártunk, így mániánk a tökéletes hang. Minden aspektusában. A mérnöki munka, az anyagválasztás, a megmunkálás precizitása mind fontos. Emellett egyszerűen cserélhetővé tervezünk minden alkatrészt. Mindez garantálja, hogy a Meze-vel minden interakciódat a bizalom fogja kísérni.

 

HANGZÁS

ÉLŐ ÉS MAGÁVAL RAGADÓ. A jellegzetes hangzást hosszú órákig tartó zenehallgatásra terveztük, ahogy az ergonómiát is. Tisztaság nyersség nélkül, frissesség fáradtság nélkül. Tudjuk, hogy egy fejhallgató akkor kész, ha teljesen elveszíted vele a külvilágot, és belemerülsz az érzelmeidbe.

 

FEJLESZTÉSI FOLYAMAT

ADDIG TART, AMÍG A KÍVÁNT EREDMÉNYT ELÉRJÜK. A fejhallgatóink aprólékos fejlesztési folyamatokon esnek át, ahol minden aspektusukat optimalizálják. A tartósságot szem előtt tartva tervezünk. Annyi hangzást és apró beállítást megvizsgálunk, ami csak emberileg lehetséges, hogy a kívánt eredményt érjük el. Nem határidőre készítünk termékeket, hanem akkorra, amikorra az teljesen megérett. Ez a Meze Audio legfontosabb prioritása, hogy jó és nagyszerűen hangzó termékeket készítsünk. Minden üzleti érdek másodlagos, ha a minőség a szempont. Soha nem fogunk azért piacra dobni egy fejhallgatót, mert a határidő közeleg. Csak akkor, ha tökéletesen megfelel az elvárásainknak.

 

TECHNOLÓGIA

A FA HASZNÁLATA - Elég nehéz döntés volt a fát választanunk. A fa alkatrészek elvárt minőségűre formálása hosszú és fáradtságos folyamat. A dió színének gazdagsága sok szárítást igényel, így ez egy hosszú és költséges folyamat. Egyetlen pár fülkagyló megmunkálása akár 8 órát is igénybe vehet. Az egész homokcsiszolás, lakkozás és polírozás 45 napig tart. Olcsósíthatnánk rajta, de nem fagyit árulunk! Küzdünk az idővel, mert ez az alkotó büszkesége. A terveink formába öntése a legfőbb cél. A fa alkatrészeket gondosan ellenőrizzük, és a végső összeszerelésig semmilyen hibát nem engedünk meg. Az esztétika olyan fontos számunkra is, mint számodra. Tudjuk, hogy ha Meze fejhallgatót viselsz, akkor egy kortalan műalkotást élvezel. Fontos kiemelnünk, hogy csak ellenőrzött forrásból származó faanyagot használunk. Ami érett fákat jelent, amik már elérték életkoruk csúcsát. Így segítjük a környezetvédelmet és adunk esélyt az idős fáknak, hogy Meze fejhallgatóként tündököljenek tovább.

 

EMBEREK

SZENVEDÉLYESEK ÉS VÁLTOZATOSAK - Antonio Meze - a termék tervezőnk - világszerte szerezte tapasztalatát. Mi - a Meze csapat - mérnökök, zenészek és művészek vagyunk. A fejhallgatók iránti szenvedély a közös pont, ami összeköt minket. Szerencsések vagyunk, hogy a munkánk a szenvedélyünk, és mintha minden modellt magunknak gyártanánk.

Elrejtés