Neutrik FOCD-DC250

Neutrik
Termékkód: FOCD-DC250

A ST, SC és FC áramátvezető csatlakozóhoz 2.5 mm-es száraztisztító (kábelcsatlakozó-végződés tisztítás is lehetséges) benne van az opticalCON száloptika tisztító készletben is (CAS-FOCD), és az alábbi termékszámon utánrendelhető: FOCD-DC250.

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 36 780 Ft ÁFA nélkül: 28 961 Ft
db

Értékeld elsőként!

Ez egy elengedhetetlen tisztítókészlet opticalCON Duo, Quad kábelhez és vázcsatlakozóhoz. Használható még ST, SC és FC csatlakozókhoz és kapcsolókhoz. Két tisztító módszer használatos: Töröld meg a kábelt egy gumilapra tett, oldószeres, speciális törlőn; vagy behelyezhetsz egy speciális száraz-törlő eszközt a csatlakozásba, ahol egy száloptikás kábel van a másik oldalon bekötve.

Mindkét opticalCON kábeltípust szét kell szedni, mielőtt hozzáférhetnénk a szálak végéhez a tisztításhoz.

A Duo vázcsatlakozó előlapi része lehet, hogy tisztítható a száraztisztító eszközzel. Az LC csatlakozókat szét kell választani a hátlaptól és egy lefektetett, szálmentes, száraz ruhán áttörölgetni. Hagyományos ST, SC és FC kábelvégek lecsatlakoztatás nélkül is tisztíthatók lehetnek a megfelelő foglalathoz készült adapterbe illesztett száraztisztító eszközzel.

Két forgótisztító eszköz is van a csomagban. Egy 1.25mm korongos száraztisztító, opticalCON Duo vázcsatlakozóhoz, és hagyományos LC csatolókhoz. A második cirkuláris 2.5mm gyűrűs eszköz ST, SC és FC csatolókhoz ideális. Az eszköz feje elfordul beillesztéskor, amivel megtisztítja a csatlakozó belsejét, és a kábelvéget is. A tisztítószalag automatikusan kerül adagolásra minden beillesztésnél.

Szálszakadás mentes törlőkendőket egy kis fiókban szállítjuk a nem gyúlékony tisztítófolyadékkal, amit egy pumpálós flakonban kapsz meg. A fiókrészen lévő gumilap pedig kábelvég tisztításhoz nyújt támasztást.

További adatok / Neutrik FOCD-DC250

Márka Neutrik
Csatlakozó típus opticalCON
Cégnév Üzlet helye Készlet A szállítás ára* Ár*

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon!