0
cikk
 
 

Cordial


A CORDIAL vállalat a korai 90-es években alakult Hermann Adam cégének alosztályaként München közelében, Dachauban. 1995-ben vált jogilag független céggé, és azóta szállít kábeleket méterre vágva, vagy előre gyártva, professzionális hangrendszerekkel dolgozó ügyfeleknek.

A CORDIAL termékskálája igen széles: hangszer-, mikrofon- és hangszórókábeleken át a multicore rendszerekig, DMX és MIDI adaptereken át a digitális audiókábelekig mindent megtalálhatsz benne. Termékeink nem követik az új divatokat, hanem megteremtik azokat!

Ennélfogva a CORDIAL nem sorolható be csak úgy a fontos kábelgyártók közé. Magabiztosan kijelenthetjük, hogy mi alakítjuk ki a trendeket az audió és videójelek továbbításának iparágában! Három fő jellemzőt emelhetünk ki, amivel a CORDIAL eredeti sikerét kivívta: a magas kábelminőség, a folyamatos termékellátottság, rugalmas elérhetőség és a minden szempontból megbízható ügyfélközpontúság. A “Fair trade“ nem egy üres frázis a CORDIAL-nál, hanem maga a mottó!

A CORDIAL korán eljutott a világon mindenhova, mára már saját gyáruk van a németországi főhadiszállásukon, Nagy Britanniában, Csehországban és Kínában is - így gondoskodva a folyamatos termékellátásról. A CORDIAL termékeket az egész világon forgalmazzák, és mindenütt dicsérik kimagaslóan jó minőségüket és megbízhatóságukat.