BOSE SoundTouch 20 Széria III Wi-Fi hangszóró, fekete

Bose
Termékkód: B 738063-2100

A SoundTouch 20 vezeték nélküli hangrendszerrel egyszerűen hallgathat zenét otthona minden szegletében – vezeték nélkül.

A termék részletei

raktáron, központi raktárról szállítható

ÁFA-val 139 900 Ft ÁFA nélkül: 110 157 Ft
db

Értékeld elsőként!

A helyiséget betöltő hangzás. Vezeték nélküli zene. Egyszerű.

 

Számos különböző zene közül válogathat. Emellett a SoundTouch 20® vezeték nélküli hangrendszerrel egyszerűen hallgathat zenét otthona minden szegletében – vezeték nélkül. Közvetlenül csatlakozik otthona Wi-Fi® hálózatához, így nincs szükség semmilyen bonyolult berendezésre. Azonnal lejátszhatja kedvenc zenéit. Csak nyomja meg a hat programhely valamelyikét a hangszórón vagy a távvezérlőn, és megszólal a zene.

A kompakt rendszert szinte bárhol elhelyezheti otthonában és élvezheti a tiszta, a helyiséget betöltő hangzást. A SoundTouch® 20 rendszer egy teljes Bose vezeték nélküli termékcsalád részét képezi, mely otthonának minden helyiségébe megfelelő. Az egy darabból álló hangrendszerektől, a kültéri hangsugárzókon át egészen a házimozi-rendszerekig – mindegyik azt a hangminőséget nyújtja, amelyet Ön egy Bose terméktől elvár.

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából. A SoundTouch® alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése telefonjával vagy tablet készülékével. Emellett hat könnyen programozható programhellyel kedvenc zenéit az alkalmazásból, a rendszerből, vagy a mellékelt távvezérlő segítségével egyaránt lejátszhatja.

 

Bővítse rendszerét

Kezdheti egyetlen SoundTouch® rendszerrel, amelyet bármikor bővíthet. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.

 

Vezérlés ingyenes alkalmazásokkal

A SoundTouch® alkalmazással olyan zeneszolgáltatásokat fedezhet fel, mint a Spotify és a Deezer. Ráadásul hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz és az Ön saját zenetárához, így mindig megtalálhatja a tökéletes zenei aláfestést. Az alkalmazásnak köszönhetően telefonját hatékony távvezérlőként használhatja, így otthona bármely pontjáról vezérelheti a zenelejátszást.

 

SoundTouch® – valóban más

Beállíthat hat programhelyet. Beállíthatja őket az alkalmazáson keresztül, a távvezérlő és a SoundTouch® hangszóró emlékezni fog rájuk.

Tehát ha telefonjával vagy tablet készülékével akarja vezérelni a rendszert, nincs akadálya. Ha azonban nem akarja bekapcsolni, a képernyőzárat feloldani és jelszót megadni – nincs is rá szükség. Használja nyugodtan a távvezérlőt, vagy nyomjon meg egy memóriagombot a hangszórón, és a zene azonnal elindul.

 

Bluetooth® beépítve

Hallgasson zenét saját vagy barátja kompatibilis eszközéről – amikor csak akar. Így a SoundTouch® alkalmazásba nem integrált forrásokat is hallgathatja.

 

Két színben kapható

A SoundTouch® 20 feketében és fehérben kapható, így bármelyik helyiségben jól mutatnak.

További adatok / BOSE SoundTouch 20 Széria III Wi-Fi hangszóró, fekete

Márka Bose

Funkciók

  • Zenehallgatás otthona minden szegletében egyszerűen, vezeték nélkül
  • Néhány perc alatt beállítja magát és csatlakozik otthoni Wi-Fi® hálózatához
  • A nagy teljesítményű alkalmazás telefonját távvezérlővé alakítja
  • A SoundTouch® rendszerek hozzáadásával ugyanaz a zene szól mindenütt, vagy a különböző szobákban különböző
  • Bluetooth® csatlakozási lehetőség még több zenei opció érdekében
  • Értékelje a zenét (tetszik/nem tetszik gomb) zenehallgatás közben
  • A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel
Cégnév Üzlet helye Készlet A szállítás ára* Ár*
Audio Mekka Kft. 6000 Kecskemét 6000 Petőfi Sándor utca 11. A szállítás ára* 0 Ft Ár* 132 800 Ft Itt veszem meg
TPC Kft. 3300 Eger 3300 Csiky Sándor utca 48-50. A szállítás ára* 1 090 Ft Ár* 134 900 Ft Itt veszem meg
Nutrilion Kft 1094 Budapest IX. Kerület 1094 Tűzoltó utca 6. A szállítás ára* 1 500 Ft Ár* 138 980 Ft Itt veszem meg
Media Markt 1138 Budapest XII. Kerület 1138 Váci út 140. II. emelet A szállítás ára* 0 Ft Ár* 137 189 Ft Itt veszem meg
audiophile-szalon.hu 1202 Budapest XX. Kerület 1202 Mártírok útja 145. A szállítás ára* 1 100 Ft Ár* 139 900 Ft Itt veszem meg
extremeaudio.hu 1117 Budapest XI. Kerület 1117 Barázda u. 42. A szállítás ára* 0 Ft Ár* 132 900 Ft Itt veszem meg
Extreme Digital Zrt. 1033 Budapest III. Kerület 1033 Szentendrei u 89-95. X.ép A szállítás ára* 0 Ft Ár* 135 790 Ft Itt veszem meg

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!