0
cikk
 

Behringer SUPER-X PRO CX3400

Nagy precizitású sztereó 2 és 3-utas, vagy monó 4 utas Crossover (hangváltó) limiterrel, állítható késleltetéssel, és CD kürt-korrekcióval.

A termék részletei » Összehasonlít »

A CX3400 3 utas sztereó, vagy 4 utas monó hangváltó tökéletes precizitást garantál a legmodernebb áramköreinek, és csúcsminőségű alkatrészeinek, alacsony zajszintű erősítőinek, és kiegyensúlyozott be- és kimeneteinek köszönhetően. Ráadásul a CX3400 külön állítható elő-EQ áramkörrel is rendelkezik, ami javítja a folyamatos kürtsugárzók hangzását. Állítható többsávos limitere minden hangszórót külön véd a rendszerben.

Hangminőség

Ha egy hangrendszer jól van behangolva, akkor kiegyensúlyozott, erős, és hatékony is lesz. A basszustartalom ütős és masszív, olyan vokálokkal és hangszerhangokkal, amik gazdagok, élesek, és jól definiáltak. A CX3400 hangváltó pontos jelfeldolgozása megvédi a hangszóró komponenseket, és növeli a teljes rendszer hatékonyságát.

Mi az a hangváltó (crossover)?

Ha már ezt olvasod, esélyes, hogy tudod mi az, és tudod, hogy kell neked. De ha új vagy a többutas PA rendszerekben, akkor itt vannak az alapok.

Hangsugárzók (amit mi transzduktornak hívunk) alakítják az elektromos jeleket hanghullámmá. És teljesen mindegy mennyire minőségi egy transzduktor, akkor sem tudja a teljes hangspektrumot egyedül lefedni. A mély hangok nagyon megterhelik a hangszórót, és akkor már nem tud kellő minőségű magas hangokat is generálni. (Próbáld meg, tudsz-e falsettóban énekelni fekvenyomás közben!)

Ezért rendelkeznek a csúcsminőségű hangrendszerek többféle hangszórókkal (mélynyomókkal és csipogókkal), hogy megosszák a munkát. Amikor a mélynyomó (általában a nagyobb) végzi a nehéz munkát, a csipogó egyszerűen kezeli a magas hangokat. A három, vagy négy utas rendszerek még jobban elosztják ezeket, így minden hangszóró azokat a frekvenciákat sugározza, amelyikre kitalálták. A hangváltó feladata, hogy elossza ezeket a feladatokat a hangszórók között.

Oszd meg és uralkodj!

A CX2310 két módban működik: 2 utas sztereó (bal és jobb mélynyomó, és csipogók), vagy 3 utas monó a mély, közép, és magas hangokhoz külön hangszórókkal. Mindkét módban van külön kimenet egy monó mélynyomónak saját frekvenciavezérléssel. Így tulajdonképpen a CX2310 2utas sztereó + 1 mély, vagy 4 utas monó módban használható! A külön mély hangok monók, mert a basszust mindenhonnan kell érezni.

Mivel 1%-os fém-film ellenállásokat használunk az egyéb, hihetetlenül ellenálló komponensekkel, a CX3400 garantálja a sebészi pontosságú frekvenciaelosztást, abszolút alacsony hő-zajjal. A legmodernebb, ultraalacsony zajszintű erősítők biztosítják a csendes működését. A CX3400 elegáns LED mátrixán egy pillantással ellenőrizheted milyen mód van kiválasztva, és milyen szabályzók működnek.

Csatlakozz!

Minden bemenet és kimenet elfogad kiegyensúlyozott XLR csatlakozót. A bemeneteken 25 Hz-es levágó frekvencia is kapcsolható a hangszóróvédelem kedvéért. Némító és fázisfordító kapcsolók is vannak sávonként, így a hibás részek azonnal javíthatók.

Érték

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER kereskedésbe még ma, és teszteld le!

További adatok / Behringer SUPER-X PRO CX3400

Márka Behringer
Szignál processz. típus hangváltó
Csatornák 4

Funkciók

 • Profi két és három utas sztereó, vagy monó négy utas hangváltó, amibe a legmodernebb Linkwitz-Riley szűrőket építettük 24dB/oktáv mennyiségben
 • Extra limiter minden kimeneten a hangszóróvédelemért
 • Állítható késleltetés a fáziscsúsztatáshoz
 • CD kürt optimalizálás a kürthangok kompenzálására
 • Abszolút lapos erősítés-visszajelzés, nulla fázisdifferencia!
 • A „Low Sum” funkció monó kimenetet biztosít a mélynyomóknak
 • Független kimeneti Gain szabályzók minden csatornán
 • Független kimenetnémítási-kapcsoló az egyszerű sávbeállításokért
 • Külön fázis-fordító kapcsoló az azonnali korrekció lehetőségéért
 • Kapcsolható 25 Hz alacsonyfrekvencia-szűrő minden bemeneten az alacsonyfrekvenciás hangszórók védelméért
 • Szervós, aranyozott XLR csatlakozó minden be és kimeneten
 • Ultraprecíz potméterek a tökéletes pontosságért
 • Megvilágított kapcsolók, hogy a sötét színpadon se legyen gond
 • Árnyékolt tekercselt fő transzformátor a minimális zajért
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár
Mezzoforte
Mezzoforte
1137 Budapest XII. Kerület
1137 Radnóti Miklós utca 25.
2 000 Ft
Tájékoztató jellegű
47 900 Ft
Hangszerdiszkont
Hangszerdiszkont
9023 Győr
9023 Bartók Béla út 1.
raktáron, központi raktárról szállítható 990 Ft
Tájékoztató jellegű
47 900 Ft
DjSoundLight Kft
DjSoundLight Kft
2440 Százhalombatta
2440 Béke utca 2.
0 Ft
Tájékoztató jellegű
47 900 Ft
Muziker.hu
Muziker.hu
85101 Bratislava
85101 Einsteinova 18
0 Ft
Tájékoztató jellegű
47 900 Ft

Only registered users can write reviews. Please, log in or register