0
cikk
 

Behringer DJ Headphones HPX6000

Professzionális DJ fejhallgató.

A termék részletei » Összehasonlít »

HPX6000 professzionális DJ fejhallgató, annyi képességgel és olyan árral, hogy eldobod az agyad! Tiéd lehet minden - csodálatos hang, stílusos komfort és valódi érték!

 

Mit szeretne a DJ a fejhallgatójától?

A DJ ugyanolyan, mint minden más profi, aki a füléből él. Mindenek fölött tiszta, pontos hangvisszaadást szeretnének kapni.

 

Pontos, audió reprodukció.

A BEHRINGER HPX6000 professzionális DJ fejhallgató ezt nyújtja, masszív 50 mm-es neodímium hangsugárzóival! Ezt azt jelenti, hogy ha ezt viseled, nem csak hangos és tiszta hangot, de mély és erőteljes basszust is kapsz! Mindegy milyen zenestílust preferálsz, minden gyomorba vágó basszust és fülsértő magast tökéletesen fogsz hallani.

 

Minden a munka, semmi játék!

A nagyszerű hangzás egy dolog, de a DJ-t a stílus is meghatározza. Nem csak jól kell szólnod, jól is kell kinézned. A HPX6000 a stílust és komfortot is új szintre emeli! A megerősített konstrukción felül arról is meggyőződtünk, hogy csak a legjobb anyagokat használjuk fel, hogy klasszikus kinézetet és érzetet adjunk a fülhallgatónkhoz. A lágy, gumírozott borítástól a bőr fülé párnákig ez a cucc kényelmesen áll a fejeden és a kezedben is. Ráadásul adunk hozzá egy hordozótáskát, hogy évek múlva is így maradhasson.

 

A kényelem a kulcs!

Szóval hiába szólnak jól és hiába strapabírók, ha kényelmetlenek! Tudjuk, hogy egész éjszaka a fejeden van, ezért fontos, hogy mindent be tudj rajta állítani. A fejpánt és fülkagylók teljesen artikuláltak és állíthatók, kényelmesen viselhető akkor is, ha csak az egyik füledre teszed fel. Sőt, még összecsukhatók is, így egyszerűbb tárolni és szállítani, és hogy erre is rátegyünk egy lapáttal, még a kábelét is lecsatlakoztathatóra készítettük, hogy még könnyebb legyen pakolászni.

 

Biztonságban vagy!

Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb vásárlói elégedettséget érjük el. Termékeink a saját gyárunkban készülnek, a legmodernebb tesztelő laborokban ellenőrizve a minőséget. Ennek eredményeképpen nekünk van a szakmában a legkisebb termék meghibásodási arányunk, ezért is adunk büszkén három év garanciát!

További adatok / Behringer DJ Headphones HPX6000

Márka Behringer
Fejhallgató típus stúdió fejhallgató, DJ fejhallgató
Konstrukció fület körülölelő, zárt
Csatlakozások jack
Szín fekete
Impedancia Nem
Sztereó/Monó sztereó
Tartozék a csomagban adapter csatlakozó

Funkciók

  • Fantasztikus hangminőség, széles frekvencia visszaadással és kiemelt basszussal.
  • Ultra-széles dinamikus mozgástér.
  • 50 mm magas kimeneti, neodímium hangsugárzók.
  • Egyoldalas, eltávolítható kábel 3. 5mm-es és 6.3 mm-es aranyborítású adapter.
  • Állítható fejpánt behajtható fülkagylókkal.
  • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
  • aa
  • aa
  • aa
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár

Only registered users can write reviews. Please, log in or register