0
cikk
 

Behringer DJ CONTROLLER CMD PL-1

Deck alapú, MIDI modul, 4 colos, érintés érzékeny tányérral, deckváltóval és effektvezérléssel.

A termék részletei » Összehasonlít »

A BEHRINGER COMMAND sorozatú DJ vezérlői, azt adják, amit keresel - egy moduláris rendszert, amiket úgy pakolsz össze, ahogy a szoftvered megkívánja. Mindegyik modul professzionális tartalmakkal van megtömve – a magas minőségű féderektől a fejlett MIDI válaszig, mindezt logikusan csoportosítva. Így mindig tiszta, hogy melyik modult mire és hogyan kell használni, anélkül, hogy az útmutatót bújnád. Minden CMD vezérlője class-kompatibilis, azaz nem kell kiegészítő hangszórókat venned - csak bekötöd és kész. 

Magában is használható vezérlő

A CMD modulok magukban is kiválóan használhatók rengeteg DJ és gyártó szoftverrel. Ha DJ vagy, vagy producer, hangmérnök, vagy hobbista, a CMD vezérlők elboldogulnak a szoftvereddel és még olcsók is. Elég nagyok ahhoz, hogy komolyan vedd, de elég kicsi ahhoz, hogy beledobd a hátizsákodba. És mivel modulárisak, mindig van hely a növekedésnek, ha úgy döntesz, hogy többre volna szükséged. 

Több modul használata

Itt lesz egyértelmű, miért zseniálisak a CMD vezérlők. Mint egy Serato ScratchLive felhasználó, talán a DVS-1 érdekel. De mi van, ha az Abletonnal is együtt szeretnél működni, bevonni a tárházadba? Egyszerű! Csak adj egy LC-1-et a DV-1-edhez és minden kész. Vagy ha hagyományos DJ keverőt szeretnél, de külön MIDI vezérlő kellene a Traktor deck-eknek és effekteknek? Semmi gond, használj egy PL-1-et és egy DV-1-et egyszerre! Csak az Abletont szeretnéd használni kizárólagosan? Szerezz egy MM-1 és egy LC-1 készüléket és élőben vezérelhetsz négy csatornát. A lehetőségek száma végtelen. 

CMD PL-1 tányérvezérlő modul

Elég kicsi ahhoz, hogy még egy szűk DJ fülkében is elférjen, de elég nagy ahhoz, hogy hozza a teljesítményt, amit elvársz. A PL-1 egy robusztus tányérvezérlő, mindegy milyen szoftvert használsz.

A négycolos, érintés érzékeny kerekével a PL-1 tudja, hogy hol és mikor érintetted meg! Ha megfogod a tetejét a zene megáll, mintha bakelit lemez lenne. Pördíts a tányér szélén egyet és egy rövid sebességváltozatást kapsz. Ugyanúgy viselkedik, ahogy elvárod egy lemezjátszótól, vagy CD decktől.

Habár nem úgy, mint más vezérlők, ez a kis tárcsa egy selymesen lágy, nagy felbontású fédert is kapott a precíz hangbeállítások kedvéért. Ha szinkronban használod a szoftverrel, akkor a szoftver visszajelzése a gép fédere melletti LED-en is látható, nem kell mindig a laptopot bámulni.

Csak egy vezérlőnek van hely a fülkében? Nem gond! A PL-1 deck-váltást is támogat, akár négy decket is kezel, így egyetlen modullal megoldható a vezérlés olyan szoftverrel, ami több szintén deck-et támogat.

De csak egy kontrollerrel? Az nem vicces! Úgyhogy miért nem veszel akár négy PL-1et is egy MM keverőmodullal és élvezed a legjobb négydeck-es megoldást? Négy csatorna, négy deck, 4 tányér... és nem is zavarodsz bele. És még mindig kicsi és hordozható!

Hát nem jó, ha van választásod? 

További adatok / Behringer DJ CONTROLLER CMD PL-1

Márka behringer
DJ típus DJ kontroller
Csatornák 4
Csatlakozások RCA - cinch, USB
Szoftver kompatib.. MIDI
Szín fekete
Speciális funkciók Midi, USB/Audio interfész
Tartozék a csomagban szoftver
Termék státusz aktuális termék

Funkciók

 • 4 colos, nagy részletességű, érintés érzékeny tányér.
 • Deckadance LE DJ szoftver voucher mellékelve.
 • Kompatibilis a népszerű DJ szoftverekkel, mint a Native Instruments Traktor*, Serato Scratch Live*, Ableton Live* és bármilyen más MIDI programmal.
 • 14 bites Pitch féder. LED visszajelzéssel.
 • MIDI-reaktív vezérlők lopják el a tekinteted a képernyőtől.
 • Flexibilis deckváltással akár 4 decket is irányíthatsz.
 • Multi effektek teljes vezérlése.
 • USB portról kapja az áramot.
 • A MIDI protokoll segíti, hogy bármilyen MIDI szoftverrel használhasd.
 • Kompatibilis más BEHRINGER CMD kontrollerrel is, így bővíthető.
 • Keskeny, asztali kivitel a hordozhatóságért.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár
Hangszerdiszkont
Hangszerdiszkont
9023 Győr
9023 Bartók Béla út 1.
kérésre elérhető 990 Ft
Tájékoztató jellegű
36 900 Ft

Only registered users can write reviews. Please, log in or register