0
cikk
 

Behringer DJ CONTROLLER CMD DV-1

DVS-alapú, MIDI modul, dupla effekttel, deck fókusszal és átvitel-vezérlővel.

A termék részletei » Összehasonlít »

A BEHRINGER COMMAND sorozatú DJ vezérlői azt adják, amit keresel - egy moduláris rendszert, amiket úgy pakolsz össze, ahogy a szoftvered megkívánja. Mindegyik modul professzionális tartalmakkal van megtömve – a magas minőségű féderektől a fejlett MIDI válaszig, mindezt logikusan csoportosítva. Így mindig tiszta, hogy melyik modult mire és hogyan kell használni, anélkül, hogy az útmutatót bújnád. Minden CMD vezérlő class-kompatibilis, azaz nem kell kiegészítő hangszórókat venned - csak bekötöd és kész. 

Magában is használható vezérlő

A CMD modulok magukban is kiválóan használhatók rengeteg DJ és gyártó szoftverrel. Ha DJ vagy, vagy producer, hangmérnök, vagy hobbista, a CMD vezérlők elboldogulnak a szoftvereddel és még olcsók is. Elég nagyok ahhoz, hogy komolyan vedd, de elég kicsi ahhoz, hogy beledobd a hátizsákodba. És mivel modulárisak, mindig van hely a növekedésnek, ha úgy döntesz, hogy többre volna szükséged. 

Több modul használata

Itt lesz egyértelmű, miért zseniálisak a CMD vezérlők. Mint egy Serato ScratchLive felhasználó, talán a DV-1 érdekel. De mivan, ha az Abletonnal is együtt szeretnél működni, bevonni a tárházadba? Egyszerű! Csak adj egy LC-1-et a DV-1-edhez és minden kész. Vagy ha hagyományos DJ keverőt szeretnél, de külön MIDI vezérlő kellene a Traktor deck-eknek és effekteknek? Semmi gond, használj egy PL-1-et és egy DV-1-et egyszerre! Csak az Abletont szeretnéd használni kizárólagosan? Szerezz egy MM-1 és egy LC-1 készüléket és élőben vezérelhetsz négy csatornát. A lehetőségek száma végtelen. 

CMD DV-1 digitális bakelit vezérlő modul.

A DV-1 úgy lett megtervezve, hogy együtt tudjon működni a modern digitális "bakelit" rendszerekkel, mint a Serato ScratczLive, vagy a Native instruments TRAKTOR Scratch Pro 2. Mivel ezeket elsősorban lemezjátszókhoz tervezték, ezért egy csomó DJ vezérlőből gyakran kifelejtődnek igen hasznos mellékfunkcióik. 

Ezért jó a DV-1, hisz a digitális scratch szoftverek előnyeit kihasználhatod vele, de hagyományos cuccokkal is együttműködik. Közben hozzáférsz a szoftver lehetőségeihez, mint loopi, hotcue, effekt, sample és sok más. Egyedüli vezérlőként s DV-1 használható a négydeck-es szoftverek legtöbb előnyéhez. De ha a klasszikus vezérlést kedveled, használhatsz több DV-1-et szimultán is. 

De mi van azokkal a deck-ekkel a DJ appokban, amiket általában nem használsz, mert nincs elég kontrollered? Tegyél egy PL-1 korongmodult a DV-1 mellé és máris megvan a tökéletes "kiegészítő" deck-ed! Így megmarad a DV-1 összes kedvenc funkciója, de lesz korongod és pitch fédered is mellé és még sok más persze. És ha szeretnéd, két vezérlő is könnyedén meghajt négy deck-et a maradék gombjaival. 

A DV-1 ideális méretű ahhoz, hogy keverők, vagy lemezjátszók mellé tedd és minőségi összeszerelése miatt évekig a hű társad lesz.  

További adatok / Behringer DJ CONTROLLER CMD DV-1

Márka behringer
DJ típus DJ kontroller
Csatlakozások USB
Szoftver kompatib.. MIDI
Szín fekete
Speciális funkciók USB/Audio interfész
Tartozék a csomagban kábel(ek)
Termék státusz aktuális termék

Funkciók

 • Akár 4 szoftveres effekt-deck teljes vezérlésére.
 • Deckadance LE DJ szoftver voucher mellékelve.
 • Kompatibilis a népszerű DJ szoftverekkel, mint a Native Instruments Traktor*, Serato Scratch Live*, Ableton Live* és bármilyen más MIDI programmal.
 • Hozzáférés deck fókusz, hotcues, loop, azonnali duplázás és sok más tulajdonsághoz.
 • MIDI-reaktív vezérlők lopják el a tekinteted a képernyőtől.
 • USB portról kapja az áramot.
 • A MIDI protokoll segíti, hogy bármilyen MIDI szoftverrel használhasd.
 • Kompatibilis más BEHRINGER CMD kontrollerrel is, így bővíthető.
 • Keskeny, asztali kivitel a hordozhatóságért.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár
Hangszerdiszkont
Hangszerdiszkont
9023 Győr
9023 Bartók Béla út 1.
kérésre elérhető 990 Ft
Tájékoztató jellegű
36 900 Ft

Only registered users can write reviews. Please, log in or register