0
cikk
 

Behringer DIGITAL SNAKE S16

I/O Box 16 távvezérelhető, MIDAS előerősítővel, 8 kimenettel és AES50 hálózati tulajdonságokkal a KLARK TEKNIK SuperMac Technológia jóvoltából.

A termék részletei » Összehasonlít »

A digitális keverés teljesen forradalmasította az élő hangfeldolgozás munkafolyamatait. De egy dolog nem változott, hogy elő kell rángatni a nagy, nehéz, kényelmetlen snake-et. Egészen mostanáig! Az új S16 digitális snake a BEHRINGER-től segít könnyíteni a terhen, amit a FOH (előlapi) konzolok és a tehetségek összekötése jelentett. Az S16 rendelkezik 16 teljesen programozható, távolról is vezérelhető, csúcstechnológiás mikrofon előerősítővel, plusz 8 analóg, szimmetrikus XLR visszatérővel a színpadi végen és egyetlen CAT5e kábellel csatlakozik a FOH-ra, router használata nélkül. A KLARK TEKNIK - ami a csúcsminőségű audió fejlesztések vezetője hosszú ideje - biztosította a SuperMAC technológiát, amit a BEHRINGER tett megfizethetővé.

 

Masszív csatlakoztathatóság

Ha egy X32-es rendszer részeként kezeled, két S16 színpadi doboz köthető össze a beépített AUES50 porttal, így akár 32 mic/line bemenetet és 16 szimmetrikus kimenetet is kaphatsz. Ezt kombinálhatod a POWERPLAY P-16 személyi monitorozó rendszerrel, ami akár 48 különálló monitorjelet tud kezelni. Mellékeltünk még két optikai ADAT csatlakozót, amivel az 1-8 és a 9-16 csatornákat kötheted külső eszközökhöz; egy kényelmes USB csatlakozót a rendszerfrissítésekhez; és MIDI I/O-t világító rendszerekhez és hangmodul vezérléshez.

 

Különálló snake mód

Habár az S16 eredetileg úgy lett tervezve, hogy az X32-es zászlóshajónkkal együtt dolgozzon, bármilyen más, AES50-es porttal szerelt konzol képes kihasználni az S16 sokoldalú képességeit. Ha néha analóg keverővel dolgozol, akkor két S16 és ADA8000 segítségével képezhetsz egy nagyteljesítményű, pehelysúlyú, 16 x 16-os digitális snake-et, mindet egyetlen CAT5e kábelen keresztül vezérelve, megtartva az előerősítők távvezérlési lehetőségét.

 

A távolról vezérelhető előerősítők a beállítást hihetetlenül könnyűvé teszik

Ha rohangálni kell a konzol és a színpad között, vagy kommunikálni a technikusokkal, hogy megtalálj egy rossz kábelt teljesen megakaszthat egy fellépést. Az S16 zseniális monitorozó / fej erősítő vezérlő szekciójával választhatsz egyet a 16 bemenetből, 8 busz kimenetből, vagy a P16 kimeneti jeleiből az azonnali vonalellenőrzésért. A színpadi box jelmérésén túl egyenként állíthatsz be csatorna erősítést, adhatsz hozzá +48V fantomáramot és megvan a lehetőséged, hogy akár közvetlen a bemeneti jelbe hallgass bele fejhallgatóval és még sok más. Mikor beállítottad, az egész rendszerkonfigurációt lezárhatod, így lesz teljes a védelem.

 

Zökkenőmentes integráció a P-16 személyi monitorozó rendszerrel.

Az S16 ULTRANET portján keresztül csatlakoztathatod a BEHRINGER POWERPLAY P16 rendszert, ami egy egyszerű, megfizethető módja, hogy a zenészeid megkapják, amit szeretnének: Többet magukból. A P16-M személyi keverővel a színpadon minden zenész maga irányítja, hogy mit hall. Így a hangmérnök foglalkozhat azzal, hogy a közönségnek mire van szüksége. Gyorsan és egyszerűen telepíthető, percek alatt beállítható és a rendszer a későbbiekben bővíthető is

 

KLARK TEKNIK AES50

A KLARK TEKNIK SuperMAC (AES50-szabványú) technológiája adja az S16 nagy kapacitású, digitális keresztbe-csatlakoztathatóságát, ultra-alacsony késleltetésű működéssel és fantasztikusan egyszerű telepítéssel és használattal. A KLARK TEKNIK mérnökei kéz a kézben dolgoztak a BEHRINGER termékfejlesztőkkel, hogy az S16 ne csak elérje, de fölül is múlja a zenészek és hangmérnökök minden igényét.

 

Pár a hihetetlen lehetőség közül:

 • 48, kettős irányú audió csatorna CAT5e kábelen keresztül (48 kHz).
 • 24, kettős irányú audió csatorna CAT5e kábelen keresztül (96 kHz).
 • Egy kábellel duplex csatlakozás audió és mintavételező órajelekhez.
 • Ethernet fizikai rétegen keresztüli hangtovábbítás.
 • Nagy csatornaszám és ultra-alacsony determinisztikus késleltetés.
 • Pontos, fázisállítású óra disztribúció.
 • Minden részletre kiterjedő hiba észlelés és kezelés.
 • Ellátja a redundáns hálózatokat is.
 • Minimális konfigurálással is egyszerűen telepíthető és használható.
 • Ethernet TCP/IP protokoll kompatibilis külső adatcsatorna.
 • Jogdíjmentes kivitelezés is elérhető Xilinx FPGA magokkal.
 • OEM modulok elérhetők a fejlesztő partnereink számára.

 

Rendkívüli érték

Ahogy láthatod, az S16 egy rendkívül sokoldalú, 16x8-as digitális színpadi doboz, rengeteg egyedi tulajdonsággal, egy mindenki által megfizethető árban. A turné viszontagságaira tervezve az S16 csak két rack helyet foglal el és egy filléres CAT5e kábellel csatlakozik a FOH-hoz. Megtaláltad a hiányzó láncszemet a színpad és a FOH között, ráadásul a versenytársak ajánlatainak töredékéért, egy kiterjesztett garanciaprogrammal.

 

Komponállj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a hangfelvételekbe és annyira jó, hogy ezt adjuk a kiválasztott BEHRINGER termékek mellé. Ez a sokoldalú, de egyszerűen használható szoftver nem olyan, mint amikkel eddig találkoztál, egyetlen képernyőre tesz mindent, amire szükséged lehet, a sok rejtett menü és legördülő lista tenger helyett, amit más DAW nyújt. És a TRACKTION nem korlátozza be, hogy hány csatornát használhatsz. Igazából az egyetlen korlátot a Mac vagy PC számítógéped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és szerkesztés nem is lehetne egyszerűbb: vágd, másold, illeszd be. Ha a magnum opusod elkészült, megoszthatod a többi “Tracktion-össel”, akik akár közre is működhetnek veled.

 

Védve vagy.

Mi mindig a legjobb vevői megelégedettségre törekszünk. Termékeinket a saját zenei gyárunkban készítjük, a legmodernebb automatizálással és minőség ellenőrző laborokkal és a legkifinomultabb tesztelő felszerelésekkel.

Ennek eredményeképp nekünk van az egyik legkisebb meghibásodási arányunk az egész szakmában, ezért is adunk büszkén 3 év garanciát a termékeinkre!

További adatok / Behringer DIGITAL SNAKE S16

Márka Behringer
Keverő típus be/kimeneti interfész
Csatornák 11 - 16
Kimeneti csatlakozó digitális S/PDIF, szimmetrikus XLR, USB
Hangszínszabályzó digitális
Speciális funkciók 48V fantom táp, KLARK TEKNIK technológia, szuperkönnyű
Tartozék a csomagban rack sín tartó

Funkciók

 • 16 MIDAS-tervezésű, teljesen programozható mikrofon előerősítő audiófil hangminőséggel.
 • 8 analóg, szervo-szimmetrikus XLR kimenet.
 • AES50 hálózati port a KLARK TEKNIK SuperMAC hálózati képességeivel az ultra-alacsony zajért és késleltetésért.
 • Akár 100m áthidalható táv CAT5e kábellel (nincs mellékelve).
 • Dupla AES50 port, amivel sorba köthető több S16 egység - nem kell külön router, vagy egyesítő eszköz.
 • Pontos LED kijelzések és 7 szegmenses kijelző a színpadi jelvezérléshez.
 • Phones kimenet rendelhető minden be- és kimenethez a színpadi monitorozáshoz.
 • Csatlakoztatható a BEHRINGER P-16 személyi monitor rendszerhez (nincs mellékelve).
 • Kettő ADAT kimenet, hogy használhasd megosztó, vagy különálló digitális többprocesszoros megoldásokhoz.
 • MIDI be/ki a kettős irányú kommunikációhoz, FOH konzolokhoz és színpadi MIDI eszközökhöz.
 • USB csatlakozó, hogy PC-n keresztül frissíthesd a firmware-t.
 • Belső kapcsolású tápellátás a maximális flexibilitásért (100 - 240 V~), zajmentes hang és kiválóbb jelátvitel - alacsony áramfogyasztással kombinálva.
 • "Mint egy tank", mégis kompakt, teljesen acél 2U rack-rögzítős ház.
 • A csúcsminőségű és kifejezetten masszív tervezés biztosítja a hosszú élettartamot.
 • A német BEHRINGER által tervezve.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Készlet információ A szállítás ára Ár
Hangszerdiszkont
Hangszerdiszkont
9023 Győr
9023 Bartók Béla út 1.
raktáron, központi raktárról szállítható 990 Ft
Tájékoztató jellegű
279 900 Ft
DjSoundLight Kft
DjSoundLight Kft
2440 Százhalombatta
2440 Béke utca 2.
0 Ft
Tájékoztató jellegű
279 900 Ft

Only registered users can write reviews. Please, log in or register